Image for Algebra d.o.o. – EY Poduzetnik godine 2020
Naslovnica

Algebra d.o.o. – EY Poduzetnik godine 2020

EY Poduzetnik godine jedinstvena je globalna nagrada koja se dodjeljuje najuspješnijim poduzetnicima u Hrvatskoj. Program EY poduzetnik godine održava se u više od 60 zemalja diljem svijeta, a u Hrvatskoj je po prvi puta održan 2014. godine. Slavi nezaustavljive i odvažne vizionare koji svojim uspjehom nadahnjuju druge i dokazuju da je ideju moguće pretvoriti u uspješnu poduzetničku priču. Potiču rast i napredak stvaranjem novih radnih mjesta te redefiniraju način na koji živimo i radimo.

Dobitnici ove prestižne nagrade za 2020.godinu su naši Hrvoje Balen, Tomislav Dominković i Mislav Balković suosnivači Algebre.

Ove godine na natjecanju je sudjelovalo 55 poduzetnika iz 40 tvrtki, čak 16 gradova i općina, 7 različitih industrija, koji zapošljavaju 3500 ljudi uz ukupne prihode od 2,6 milijarde kuna. Tako se Algebra ove godine pronašla u finalu ovog događanja u društvu najvećih poduzetnika: Genos, Poliklinika Svjetlost, Poslovna Inteligencija, Metal Produkt, Applied Cheramics….

Prije dodjele same nagrade okupljenima su se obratili i predsjednik žirija Emil Tedeschi putem video poruke naglašavajući važnost edukacije, znanosti, vlastitim kompetencijama pritom ističući i sve dosadašnje dobitnike Nanobit, Rimac Automobile, Infobipa i njihove uspjehe od prodaje tvrtke za gotovo milijardu kuna, privlačenje 150 milijuna eura ulaganja i postajanje prvim domaćim jednorogom i nedavna kupnja OpenMarketa u SAD-u za 300 milijuna dolara. Budite negativni na PCR testu, ali budite pozitivni na PD obrascu, onom za porez na dobit, poručio je  svima okupljenima na dodjeli nagrade EY poduzetnik godine ministar financija Zdravko Marić.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.