Image for Algebra i Zadovoljna akademija vas pozivaju na besplatnu edukaciju o internet marketingu
Naslovnica

Algebra i Zadovoljna akademija vas pozivaju na besplatnu edukaciju o internet marketingu

Pokrenite digitalnu transformaciju svog poslovanja i steknite znanje i vještine potrebne za proširenje poslovanja ili napredovanje u karijeri na besplatnoj radionici internet marketinga, Digitalnoj garaži.

Digitalna garaža je Googleova inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Algebrom, cilj joj je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja, a vode ju stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama.

Što će te naučiti na besplatnoj radionici Digitalna garaža?

Uvod u digitalni marketing

Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga te koje su bitne prednosti digitalnog marketinga.

Web stranica kao temelj digitalnog marketinga

Naučit ćete kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno te koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva. 

Korisnici web stranice i ciljna skupina

Pokazat ćemo vam tko su korisnici vaših web stranica i zašto vam je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazat ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučit ćete što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu.

Uvod u SEO - optimizacija web stranica

Naučit ćete što je to SEO (optimizacija web stranica) te kako već od sutra možete početi primjenjivati naučene tehnike.

Google My Business

Saznat ćete što je Google My Business, besplatan i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte. 

Uvod u Google AdWords oglašavanje

Saznat ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju. 

Uvod u Google Analytics

Reći ćemo vam što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kako dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja.

Digitalna garaža se provodi u online formatu, 19. i 20. studenog, od 18:00 do 21:00 sat, te u učioničkom formatu u dva termina, 27. studenog od 16:00 i od 19:15 sati u Algebra LAB-u, Gradišćanska 24. Prijave su otvorene, a broj mjesta ograničen, stoga – požurite!
 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.