Naslovnica

Algebra na 15. izdanju WinDays konferencije

 WinDays, vodeća  hrvatska poslovno-tehnološka konferencija održava se od 21. do 24. travnja u Umagu i tematski je podijeljena u dva dijela - WinDays15 Business konferenciju orijentiranu na poslovanje i poslovnu izvrsnost i WinDays15 Technology konferenciju posvećenu tehnologiji. Algebrin predstavnik na konferenciji ove godine je Goran Medić, koji će održati predavanje o najnovijoj verziji Windows operacijskog sustava - Windows 10, ali tu su i brojni drugi naši predavači, asistenti i profesori koji dijele svoja stručna znanja i vještine na Otvorenom i Visokom učilištu Algebra.

cms_51c27bcfa37a45549843950345c9c9e5_20141016-155129-4370.1200x400

Goran će na WinDays konferenciji prisutne upoznati s najnovijom verzijom Windows operacijskog sustava - Windows 10.  „Windows 10 je klijentski sustav koji će objediniti klasično računalo s mišem i tipkovnicom i tablet. Adaptivno sučelje Continuum, redizajniran Start izbornik koji jako nalikuje klasičnom, iz Windows 7 doba, virtualne radne površine i brojne druge novosti su zaista dobar smjer razvoja do finalne inačice sustava. Na ovom predavanju ću upoznati prisutne sa značajkama novog OS-a koji će, bez sumnje, zaista postati OS za sve vrste računala i uređaja", otkrio je Goran.

Uz Goranovo predavanje, najnovijoj verziji Windows operacijskog sustava bit će posvećeno još 5 predavanja među kojima i ona pod nazivom Razvoj univerzalnih aplikacija za Windows 10 i Windowsi u stvarima – razvoj aplikacija za IOT.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Inače Goran u Algebri radi kao sistemski administrator i predavač u području Microsoft edukacije. Nositelj je MCT, MCSA, MCITP i MCTS certifikata. Iako su mu administracija i edukacija glavna preokupacija, veliko područje zanimanja mu je i hardver, tj. arhitektura računala. Svoj interes prenosi i na studente Visokog učilišta Algebra, gdje radi kao asistent na kolegijima iz arhitekture računala, operacijskih sustava i administracije Active Directoryja.

Osim Gorana, predavanje na 15. jubilarnim WinDaysima će održati i Robert Petrunić, predavač na Visokom učilištu Algebra i to na predmetima vezanim uz sigurnost za koje je napisao nekoliko priručnika. Prisutnima će govoriti o najgorim pogreškama koje čini većina AD administratora.

Drugi predavač Visokog učilišta AlgebraTomislav Bronzin, nastupit će s temom Exchange Online Protection - zaštita elektroničke pošte u oblaku.

Osim njih, na WinDaysima gostuju i predavači s Otvorenog učilišta Algebra - Dobriša Adamec, s temom ASP.NET 5 - vrijeme velikih promjena i Matija Blagus, s temom Cloud First, On-Premises First = SharePoint Hibridi

Pratite predavanja Algebrinih stručnjaka na WinDaysima. Kada točno i gdje, potražite na službenoj stranici  www.windays.hr

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.