Image for Algebra otvorila poslovnicu u Osijeku na novoj lokaciji
Naslovnica

Algebra otvorila poslovnicu u Osijeku na novoj lokaciji

Nova osječka poslovnica Algebre s tri suvremeno opremljene učionice i drugim sadržajima potrebnim za kvalitetno obrazovanje nalazi se na adresi Vukovarska 31/3. Algebra je u Osijeku prisutna od 2009. godine, a dosad je kroz njezine programe obrazovanja u ovom gradu prošlo više od 16 500 polaznika.

Povodom otvorenja nove poslovnice, Algebra u periodu do 7. ožujka svim građanima nudi popust od 30 posto na programe obrazovanja, a za one najmlađe nudi popust od 20 posto na projektne radionice Digitalne akademije, programa kreativnog digitalnog obrazovanja za djecu osnovnoškolskog uzrasta. Uskoro će u Osijeku biti organizirani i Dani otvorenih vrata Digitalne akademije, kao i gostujuća predavanja i tematske radionice vezane uz studijske programe Visokog učilišta Algebra, namijenjene osječkim maturantima koji razmišljaju o studiju na nekom od Algebrinih programa u Zagrebu.

Algebra u Osijeku također priprema projekt besplatnog stjecanja Microsoftovih MTA certifikata za učenike srednjih škola. Prijave na program "Moj prvi Microsoft certifikat" bit će otvorene za sve učenike srednjih škola iz Osječko-baranjske županije.

Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.