Naslovnica

Algebra te poziva na besplatan online seminar o internetskom marketingu u turizmu

Koliko je digitalni marketing u turizmu važan i koja su znanja potrebna za uspješnu promociju vaše turističke djelatnosti ili oaze, provjerite na Algebrinom BESPLATNOM, jednosatnom, online seminaru. Seminar će se održati ovoga ponedjeljka, 9. veljače s početkom u 18:30 sati, a vodit će ga Algebrin Google certificirani trener, Vanja Šebek.

turizam

Online seminaru može prisustvovati svatko iz udobnosti vlastitog doma, odnosno bilokojeg drugog mjesta gdje može ostvariti internetsku vezu. No prije svega, potrebno je rezervirati svoje mjesto na seminaru i to slanjem imena i prezimena na email adresu: dubravka.auferber@algebra.hr. Nakon prijave, sve daljnje upute oko slušanja ovog seminara online dobit ćete na mail.

Cilj ovog seminara je upoznati njegove polaznike s digitalnim marketinškim vještinama i znanjima koji se koriste u modernom turističkom poslovanju, kao i predstaviti paletu seminara i radionica internet marketinga u turizmu koje Algebra provodi već nekoliko godina za djelatnike u turizmu i one koji to tek namjeravaju postati.

Bavite se turizmom ili tek krećete, termini poput Google oglašavanja, analize, newsletter kampanje, oglašavanja putem društvenih mreža... ne bi vam smjeli biti strani. Zato, prijavite se i smjestite 9. 2. u 18:30 ispred vašeg računala. Upoznajte se sa svijetom internetskog marketinga u turizmu na Algebrinom online seminaru.

Više o Algebrinim radionicama i seminarima internet marketinga u turizmu saznajte ovdje.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.