Naslovnica

Algebra Zadar: novi termini edukacije uz posebne popuste!

[fusion_text]Želiš uložiti u svoj profesionalni razvoj, pronaći bolju karijeru u područjima u kojima se nalaze prilike, mijenjati sebe na bolje ako već ne možeš mijenjati svijet oko sebe? Dođi u Algebrin centar u Zadru na adresi Špire Brusine 16! Ovih dana, kao i svake jeseni,  Algebra Zadar omogućuje brojnim inicijativama, kao što su radionice, sudjelovanje na jubilarnom 10. Tjednu cjeloživotnog učenja i pojačanim brojem termina edukacija, svladavanje najtraženijih znanja i vještina na tržištu rada. Prepoznaješ li se u prvoj rečenici, ne propusti početak novih edukacija u Algebri ZADAR, na upis kojih do 15. listopada ostvaruješ poseban popust! 

[/fusion_text][fullwidth backgroundcolor="#f2f2f2" backgroundimage="" backgroundrepeat="no-repeat" backgroundposition="left top" backgroundattachment="scroll" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" bordersize="1px" bordercolor="#eeeeee" borderstyle="solid" paddingtop="20px" paddingbottom="0px" paddingleft="20px" paddingright="0px" menu_anchor="" equal_height_columns="no" hundred_percent="no" class="" id=""][fusion_text]

Ne propusti sljedeće termine programa obrazovanja u Algebri u Zadru! Na linku provjeri program i ne zaboravi zatražiti popust pri upisu koji vrijedi i za upis online edukacije! Za više detalja predbilježi se bez ikakve obaveze na program koji te zanima, svrati na karijerno savjetovanje na adresi Špire Brusine 16 ili se javi direktno našoj koordinatorici poslovnice Meliti Brdar na telefon: 023 315 888 ili e-mail: zadar@algebra.hr

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]

 

zdar-face-3

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.