Image for Algebrini CISCO predavači među najboljim instruktorima na svijetu!
Naslovnica

Algebrini CISCO predavači među najboljim instruktorima na svijetu!

Odlična vijest iz svijeta mreža za Algebru, ali i Hrvatsku! Cisco NetAkademija dodijelila je našim predavačima titulu Expert Level Instructor za 2019. što znači da su se naši predavači, Dubravko Bobovec iz Osijeka i Sandra Bačić Popeskić iz Rijeke, našli na listi 10% najboljih instruktora na svijetu za prošlu godinu. NetAkademija, točnije Cisco Networking Academy, krovna je organizacija tvrtke Cisco koja se bavi Cisco specijalističkom edukacijom. Što je potrebno za ovu vrijednu titulu otkrio nam je Dubravko Bobovec.

Čime ste zaslužili titulu jednog od najboljih CISCO predavača?

Teško je točno opisati, svatko ima neki svoj put, a mene je nećete vjerovati za nastup pred polaznicima pripremilo citiranje poezije pred mnoštvom (veliki broj poetskih performansa i jedna kazališna predstava). Zatim, tu je i 16-satni radni dan, golema količina pročitanih materijala, iskustvo iz prakse, strpljenje prema polaznicima, radna ali opuštena atmosfera. Trudim se stvoriti opuštenu atmosferu što više jer je CCNA vrlo zahtjevna – puna stresa, puna kompleksnih informacija i zato su pristupačnost, otvorenost na pitanja, dostupnost kad god polaznicima treba, mnoštvo praktičnih primjera kroz labove – packet tracerom, na hardveru, pomoću GNS3 alata ključni. Svako predavanje je jedinstveno, ovisno o grupi. I svako predavanje je i meni škola. Učim uz svoje polaznike kako biti bolji.

Koliko su znanja vezana uz mreže danas potrebna i bitna?

Protupitanje – kako bismo preživjeli vrijeme korone bez mreža? Streaming servisi, društvene mreže, alati za videokonferencije, kupovina putem neta, informiranje, zabava – naravno ne mogu mreže zamijeniti osobni kontakt, no bez njih je danas svijet nezamisliv. Svatko tko se bavi IT-em, a naročito oni koji su vezani za infrastrukturu i poslužitelje moraju znati kako mreža diše. Bilo da su to sistemski administratori, inženjeri, mrežaši, tehničari. Niti programerima ne bi bilo naodmet poznavanje mreža. Cisco to radi godinama vrhunski. Čak ako se osoba i ne misli direktno baviti Cisco proizvodima, CCNA će ga naučiti što je to mreža i kako radi.

Na dar ste uz ovu titulu dobili od Cisca besplatno stjecanje jednog certifikata? Za što ćete se odlučiti?

Daljnji smjer mi je CCNP certifikacija prema Enterprise mrežama i Securityju. Za početak - CCNP Enterprise Advanced Routing and Services (300-410 ENARSI).

Više o CISCO akademijama koje možete pohađati u Algebri saznajte ovdje

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.