Naslovnica

Besplatne Algebrine radionice i u Slavonskom Brodu!

Bolji, novi posao, veća plaća, želja za svladavanjem novih znanja i vještina. Razlozi upisa programa edukacije u Algebri razlikuju se od polaznika do polaznika.  Kako bi svima pružili priliku da svladaju dio najtraženijih znanja i vještina na tržištu rada, Algebra u Slavonskom Brodu organizira besplatne radionice za sve zainteresirane. Brođani i Brođanke,  željni ste novih znanja, tražite inspiraciju za karijeru, želite se upoznati s atraktivnim zanimanja, ne propustite ovu jedinstvenu priliku.

Josipa Filajdić, koordinatorica Algebrine poslovnice u Slavonskom Brodu pozvala je sve zainteresirane da se predbilježe za besplatne radionice. "Nakon uspješnog jesenskoga ciklusa besplatnih radionica, tijekom kojeg su brojni građani Slavonskog Broda upoznali trenutačno najtraženija zanimanja na tržištu rada, i ove godine pozivam sve zainteresirane da nam se pridruže. Najposjećenije radionice prošlog puta su bile - EU fondovi, knjigovodstvo i programerske edukacije. No, ovoga puta, osim u učionicama je organizirana i online edukacija tako da je ponuda besplatnih radionica još veća."

[modal name="prijavnica" title="Prijavi se na besplatnu radionicu!" size="large" background="" border_color="" show_footer="yes" class="" id=""][prijavnica15][/modal]

[modal_text_link name="prijavnica" class="button large button default fusion-button button-flat button-round button-large button-default button-2 buttonshadow-no" id=""]Prijavi se, besplatno je[/modal_text_link]

 

Neznanje_FinalBesplatne radionice koje Brođani i Brođanke mogu slušati u svom Algebra centru, na adresi P. Krešimira IV 32b, su CAD specijalist, Knjigovođa, Programer internet aplikacija - PHP i MySQL, Programer mobilnih aplikacija - Android, i Web dizajn. No, osim u učionici svi zainteresirani mogu slušati brojne druge radionice uživo, online iz vlastitog doma ili s mobitela, tableta i gdje god mogu ostvariti internetsku vezu.

"Svjesni smo da je velik broj ljudi ostao zakinut za besplatne Algebrine radionice u ranijim izdanjima iz razloga što u njihovom gradu ne postoji Algebrin centar, ovaj put smo odlučili svim zainteresiranim polaznicima besplatnih radionica omogućiti online predavanja. Na tu mogućnost su nas potaknuli i brojni zaposleni kojima je teško izdvojiti dodatno slobodno vrijeme za dolazak u učionicu. Online predavanja omogućit će svakome da prisustvuje radionicama uživo, s računala u domu, s tableta ili mobitela, s kojeg god mjesta odakle mogu ostvariti internetsku vezu. Vjerujem da će i ove radionice pridonijeti popularizaciji online edukacije čija je kvaliteta u Algebri jednaka kvaliteti klasičnih vidova edukacije“, naglasio je Marko Hrnjak, voditelj marketinga Otvorenog učilišta Algebra i predavač na programu "specijalist za Internet marketing".

Nakon završetka besplatne edukacije, svi građani koji budu sudjelovali na ovim seminarima također će dobiti vaučer s kojim mogu ostvariti značajan popust od 30 posto za daljnje obrazovanje u Algebri, bilo da će ih slušati u učionici u Slavonskom Brodu ili online!

Tijekom prošlogodišnje slične akcije na radionice se odazvalo više od 5000 građana pa je prijavu potrebno obaviti što ranije. Detalji o besplatnim radionicama dostupni su na linku www.algebra.hr/hocu/

[modal_text_link name="prijavnica" class="button large button default fusion-button button-flat button-round button-large button-default button-2 buttonshadow-no" id=""]Prijavi se, besplatno je[/modal_text_link]

Za one koje zanimaju cjelokupni programi obrazovanja u Algebri, podsjećamo na termin početka sljedećih edukacija:

16. 3. Grafički dizajn – specijalist digitalnog izdavaštva

23. 3. CAD specijalist

2. 3. 2015. Programer mobilnih aplikacija – ANDROID

9 .3. 2015. Programer internet aplikacija – PHP i MySQL

23. 3. 2015. CCNA akademija 

23. 3. 2015. Web dizajn

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.