Naslovnica

Besplatne radionice u vašem Algebra centru!

Razmišljate o upisu nekog od najtraženijih programa obrazovanja?

Dođite na besplatnu radionicu, upoznajte se sa sadržajem programa i predavačima i ostvarite popust na upis!

Zanima vas što se uči na predavanjima naših najpopularnijih programa obrazovanja?

Dođite na besplatne radionice i saznajte iz prve ruke! Čekaju vas naši najbolji predavači koji će vas tijekom dva školska sata upoznati s programom koji vas interesira. Odgovorit će na sva vaša pitanja, riješiti sve nedoumice i učvrstiti odluku o tome da ove jeseni uložite u znanje, dodatno se educirate i napravite novi korak u vašem obrazovanju i karijeri i postanete naš polaznik.

Radionice su namijenjenima svima koji imaju interes za neki od programa iz ponude, bez obzira na prethodno predznanje i obrazovanje. Održavaju se u Algebra centrima diljem Hrvatske, ali i u online formatu kako bi na njima mogli sudjelovati i svi oni kojima naše poslovnice nisu u blizini. Svim polaznicima radionica omogućit ćemo i popust pri upisu na odabrani program.

Pronađite radionicu za sebe

Dostupno online - uživo!
Programi označeni kao dostupni online mogu se pohađati našom modernom metodologijom online učenja uživo! Saznajte više


BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.