Naslovnica

Od 17. 11., besplatni Google marketing seminari za poduzetnike u Zagrebu

Poduzetnici i obrtnici koji žele steći suvremena znanja iz digitalnog marketinga pomoću kojih će moći potpuno samostalno kreirati vlastite internet promotivne kampanje (i time pospješiti svoje poslovanje i prodajne rezultate), mogu se prijaviti za potpuno besplatne trodnevne radionice na kojima će uz vrhunske Googleove certificirane regionalne trenere naučiti koristiti AdWords platformu. Ciklus radionica održava se 17. studenoga u Zagrebu i za njega se potrebno prijaviti što prije budući da je slobodnih još samo tridesetak mjesta.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otvoreno učilište Algebra u Zagrebu održava potpuno besplatne, trodnevne seminare i radionice o digitalnom marketingu na kojima poduzetnici i obrtnici mogu naučiti kako kreirati digitalne oglasne kampanje, koristiti internetski marketing za promociju vlastitih proizvoda i učinkovito primijeniti Google AdWords platformu. Nakon što odslušaju seminar, pojedinci koji se odluče uključiti u ovu edukaciju bit će sposobni potpuno samostalno osmišljavati, voditi i optimizirati AdWords kampanje te mogu kasnije, kada im to bude odgovaralo, i položiti Google Qualified Individual certifikacijske ispite budući da će u sklopu seminara dobiti sva znanja i informacije potrebne za polaganje tih ispita.

Ciklus Google AdWords radionica u Zagrebu započinje 17. studenoga. Kako je na radionicama ostalo još svega tridesetak mjesta, Učilište Algebra ovom prigodom poziva sve zainteresirane poduzetnike i obrtnike da što prije prijave sebe ili svoje zaposlenike za ovu edukaciju. Prijavu je potrebno izvršiti slanjem poruke na e-mail info@algebra.hr ili pozivom na broj telefona (01) 2332 861.

Algebra provodi ovu edukaciju poduzetnika u sklopu "Poduzetničkog impulsa" Ministarstva poduzetništva i obrta. Budući da je cijela edukacija u cijelosti financirana iz ovog programa, poduzetnici i obrtnici nemaju dodatnih troškova prisustvovanja seminarima i radionicama.
"Digitalni marketing rezultira najnižim troškovima po novom kupcu, odnosno pokazuje najveću učinkovitost za poduzetnika ili obrtnika kada se gleda mogućnost da dopre do najšireg kruga svojih potencijalnih novih korisnika ili kupaca", kaže Igor Kundić, voditelj prodaje u Učilištu Algebra. "Besplatne Google AdWords radionice provodimo u sklopu 'Poduzetničkog impulsa' Ministarstva poduzetništva i obrta jer smo primijetili da mnogim poduzetnicima nedostaju upravo znanja kako svoje proizvode i usluge plasirati na tržište i popratiti ih odgovarajućim marketinškim kampanjama. Znanja koja se mogu steći tijekom trodnevnog seminara bez dvojbe spadaju među znanja koja mogu značajno promijeniti način na koji poduzetnici prodaju svoje usluge i nalaze svoje nove kupce ili klijente", zaključuje Kundić.

Mentori i predavači na ovim radionicama Googleovi su regionalni certificirani treneri, pojedinci s najvišom razinom statusa unutar Googleovog certifikacijskog programa, kakvih u Hrvatskoj ima svega nekoliko.
Program obrazovanja uključuje teme poput planiranja oglasnih kampanja, određivanja ukupnih i dnevnih budžeta, licitiranja za ključne riječi, upravljanja većim brojem kampanja, plasiranjem oglasa u Googleovu search prikazivačku mrežu, mjerenje i optimizaciju postignutih rezultata, korištenje vizualnih oglasa/bannera na domaćim i stranim portalima u Google mreži, oglašavanje na video portalu YouTube i mobilnim uređajima te, posljednjega dana, sveobuhvatnu radionicu o alatu Google Analytics koji će poduzetnicima omogućiti da bilježe, mjere i proučavaju ostvarene rezultate i učinak oglasa u vidu posjeta prema vlastitim web stranicama ili web trgovinama.

Google AdWords seminari i radionice u sklopu ovog projekta već su uspješno održani u Osijeku, Rijeci, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, dok se ovih dana seminar održava i u Slavonskom Brodu gdje su, zbog velikog interesa, sva mjesta već popunjena.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.