Naslovnica

Besplatno predavanje o korištenju EU strukturnih i investicijskih fondova u Splitu

Može li moja ideja/projekt imati koristi od EU fondova ili kako mogu EU fondove pretvoriti u priliku za razvoj vlastite karijere? Ovo su samo neka pitanja na koja možeš potražiti odgovor na besplatnom predavanju posvećenom EU fondovima koje će se održati 23., odnosno 24. ožujka na Otvorenom učilištu Algebra u Splitu.

Algebra-promjene_42SVA MJESTA SU POPUNJENA!

Poduzetnik si, obrtnik, voditelj udruge, poljoprivrednik, tražiš novi posao, imaš projekt skriven u ladici… Poznaješ li potencijale EU fondova i kako ih ostvariti za vlastiti razvoj? Ne propusti besplatno predavanje najboljih hrvatskih konzultanata iz područja EU fondova, saznaj tko može povlačiti sredstva, iz kojih programa i koje ti je znanje za to potrebno.

Na ovom predavanju ukratko će se predstaviti i sve mogućnosti korištenja EU strukturnih i investicijskih fondova, kao i dobrobiti koju oni nose Republici Hrvatskoj, a što je predstavljeno i na Tjednu EU fondova koje je ovih dana u Zagrebu organiziralo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Predavanje će voditi Aleksandra Janjić, razvojna direktorica Organizacije za građanske inicijative i jedna od najiskusnijih hrvatskih konzultantica iz područja EU fondova. Aleksandrin životopis potražite ovdje 

Besplatno predavanje o EU fondovima održat će se 23., odnosno 24  ožujka s početkom od 17:30 sati na Otvorenom učilištu Algebra u Splitu, na adresi Put brodarice 6, u sklopu TC Joker (ulaz između kafića Lobby i fastfooda Rizzo) – 2.kat. tel: 021 444 555.

Otvoreno učilište Algebra prva je obrazovna institucija koja je izradila program obrazovanja za izradu i provedbu EU fondova te ponudila zainteresiranima sveobuhvatnu edukaciju u tom području. Do danas je više od 25 projekata pripremljenih u Algebri bilo odobreno za financiranje kako iz nacionalnih fondova Ministarstava tako i iz fondova Svjetske banke i različitih europskih program. Prisustvovanjem na predavanju polaznici će također steći voucher s 20% popusta na upis programa obrazovanja iz područja EU Fondova.

Sudjelovanje na predavanju je besplatno ali je zbog ograničenog mjesta potrebna obavezna rezervacija ispunjavanjem sljedećeg obrasca:

SVA MJESTA u terminu 23. ožujak su popunjena!

SVA MJESTA u terminu 24. ožujak su popunjena!
 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.