Image for Božićna akcija u Algebri: 20. i 21. prosinca vam darujemo 20% popusta na upis programa obrazovanja!
Naslovnica

17.12.2018

Božićna akcija u Algebri: 20. i 21. prosinca vam darujemo 20% popusta na upis programa obrazovanja!

Još tražite idealan dar za ove blagdane? Što kažete na edukaciju? U sklopu tradicionalne božićne akcije, ovog četvrtka 20. 12. i petka 21. 12. pripremili smo za vas popust od 20% na upis svih programa obrazovanja iz naše ponude za koje postoje otvoreni termini početka predavanja.

Posljednjom posebnom ponudom u ovoj godini želimo vas potaknuti i olakšati odluku ako ste možda već i razmišljali o upisu nekog programa obrazovanja za odrasle, ali to zbog nekog razloga još niste učinili.

„Nedavna analiza koju smo proveli temeljem podataka o više od 10.000 polaznika pokazala je kako su građanima najzanimljiviji obrazovni programi s područja EU fondove i digitalnog marketinga, jer je oboje ujedno i među najtraženijim poslovima na tržištu rada. Ova dva programa obrazovanja – za specijalista za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova, te za specijalista internetskog marketinga – stoga su dio ove posebne ponude kako bismo što većem broju polaznika omogućili da usavrše svoje vještine, nađu bolji posao ili čak i promijene karijeru“, kazao je Igor Kundić, član Uprave za prodaju u Algebri.

Uz spomenute programe, tijekom božićne akcije nudimo i popust na obrazovanje iz područja računalnih mreža i sistemske administracije (što je i dalje jedno od najtraženijih zanimanja unutar IT-a, kako u Hrvatskoj tako i u EU!), kreativne programe namijenjene onima s dizajnerskom crtom te osnovne programe vezane uz stjecanje računalne pismenosti i osnovnih vještina.
Posebnu ponudu ovom prilikom upotpunjuju i programi s područja knjigovodstva, namijenjeni primarno vlasnicima obrta ili drugim osobama koje možda već i rade u struci u ovom području, no nedostaje im i formalno obrazovanje s područja računovodstvenih poslova.

Želite li iskoristiti ovu odličnu priliku za ostvarivanje popusta na upis, potrebno je tijekom četvrtka ili petka, 20. ili 21. prosinca, doći u neku od naših poslovnica u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Varaždinu ili Bjelovaru (potpuni se adresar nalazi na www.algebra.hr) i upisati neki od programa. Obrazovanje, međutim, nije ograničeno samim lokacijama – gotovo sve Algebrine obrazovne programe moguće je pratiti i u njima sudjelovati, ako vam je tako draže i praktičnije, i online.

Upisom programa obrazovanja, pokazuju to brojni primjeri uspješnih pojedinaca, možete značajno utjecati na svoju karijeru. Sva navedena područja nalaze se među najatraktivnijim, a poslodavci unutar njih traže najviše novih stručnjaka. Stoga, zašto 2019. ne biste odlučili započeti korakom prema boljoj karijeri i pohađanjem jednog od naših programa obrazovanja?

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.