Naslovnica

Požuri po najbolji božićni dar i iskoristi 20% popusta na SVE programe obrazovanja!

Ne gubi vrijeme jer akcija traje samo 2 dana!

Ovih blagdana ti darujemo 20% popusta na SVE programe obrazovanja iz Algebrine ponude za koje postoje otvoreni termini početka edukacije!

Pronađi edukaciju koja te zanima i upiši se u jedan od otvorenih termina uz sjajan popust koji odobravamo na sve oblike plaćanja, za nastavu u učionici, ali i za online praćenje nastave.

Ne gubi vrijeme jer akcija traje samo 2 dana! Pronađi termin koji ti odgovara, a u četvrtak 20. ili petak 21. 12. dođi u svoj Algebra centar i ostvari popust od 20% na upis.

20% popusta odobravamo samo na upis izvršen 20. ili 21. prosinca!Pronađi edukaciju i iskoristi popust

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.