Naslovnica

Častimo četvrtkom

Nije tajna da uskoro selimo! Algebrin zagrebački centar smjestit će se u novi kampus na adresi Gradišćanska 24 i postati dom za naših 12.000 polaznika i studenata, 200 zaposlenika i 400 vanjskih stručnjaka. Lijepa je to prilika da se prisjetimo Algebrinih početaka i počastimo vas s 20% popusta u SVIM našim gradovima, sve do 20. 3. 2022. i proslave našeg 24. rođendana.

Puno toga smo prošli u naše 24 godine, nedavno smo upisali i 50.000 polaznika programa obrazovanja. Želite steći vještine koje će biti potrebne u budućnosti, napredovati u karijeri? Važan vam je certifikat, diploma, upis zvanja u e-radnu knjižicu? Neka naš novi start bude i vaša prilika!

i prisjetimo se zajedno naših 24!

Dostupno online - uživo!
Programi označeni kao dostupni online mogu se pohađati našom modernom metodologijom online učenja uživo! Saznajte više

Prva Algebrina učionica smjestila se na adresi Zvonimirova 60. Točnije, bila je to soba bake Bernice koja je svom unuku i jednom od osnivača Algebre ustupila dio svog stana za njegove velike snove. Ostalo je povijest.

Prve učionice krasila su 6 PC računala s Intel Pentium procesorima, 4 kupljena i dva posuđena. No, prije njihove nabavke u pogonu je bio i jedan osobni PS1 (286) s crno-bijelim monitorom i Windows 3.11 sustavom. Danas imamo više od 1000 računala diljem Hrvatske, stolnih i prijenosnih.

Iako smo s edukacijama započeli 1998., prvi verificirani program obrazovanja s upisom zvanja u radnju knjižicu (tada bez prefiksa e-) dogodio se 4. siječnja 2000. Igor Maković iz Zagreba, tada je upisao i uspješno završio program Računalni operator za grafičko oblikovanje. Danas je Igor vlasnik agencije za promidžbu Mak Medija, strastveni fotograf, ljubitelj dizajna i autor na portalu www.automobili.hr.

Krenuli smo s osnovama PC računala. Tri naša osnivača, Hrvoje, Tomislav i Mislav u duši Ruđerovci, odnosno FER-ovci, poželjeli su zaraziti svekoliko pučanstvo računalnim virusom. Već tada su sanjali pružiti digitalnu budućnost svima, pa je logično bilo krenuti od početka.

Kako i svaki pošteni početnik i mi smo s oglašavanjem krenuli legendarnim A3 letcima s kontakt brojem koje smo lijepili na zagrebačke bandere, a iza kojih je slijedilo: „Halo, dobar dan dobili ste Algebrin centar, kako vam možemo pomoći“. Nedugo nakon došli su i „ozbiljniji“ uradci kojima smo oglašavali naše edukacije.

Loptice, majice, brošure, kreme, ukrasi za bor, privjesci za ključeve… Udarili smo svoj pečat na brojne goodiese. A kako su marketinški materijali uvijek bili tražena roba, u našem skladištu preživjeli su rijetki retro primjerci. Jedan od njih je IT stručnjak Eduard kojem predviđamo sjajnu ebay ili čak NFT budućnost. Stoga požurite s prijavom i nosite ga kući!

**Popust se odnosi na sve programa obrazovanja u učionici u vašem gradu ili u online formatu, i to na sve oblike plaćanja. Popust možete ostvariti predbilježbom željenog programa na našoj web stranici do 20. 3. 2022. i upisom istog do kraja lipnja 2022. u Algebrinom centru u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Varaždinu ili Šibeniku. 

Ako u vašem gradu nema željenog programa na popisu, javite nam se na mail, možda upravo otvaramo novi termin. I požurite, kako ne biste ostali bez slobodnog mjesta u željenom terminu. A ako budete među prvih 15 polaznika koji se prijave i upišu program idete kući s Eduardom* Rezervirajte svoj popust...

NAPOMENA ZA ZAGREB!!!

Molimo vas da zbog izazova preseljenja u novu zgradu, na upis programa obrazovanja ne dolazite u poslovnicu prije nego vas kontaktiramo po izvršenju predbilježbe na našoj web stranici.BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.