Image for Dev Open Hour
Naslovnica

Dev Open Hour

5. 10. 2022. od 15:00 – 16:00 sati

Tko predaje u Algebri, kolika mu je satnica, kada i kako stiže uskladiti svoj redovni posao i honorarni angažman… i ono najvažnije mogu li ja postati predavač/ica na Algebrinim programerskim edukacijama?

Imaš iskustva ili tek sramežljivo razmišljaš kako bi ono što dobro radiš i poznaješ mogao prenijeti drugima, ne čekaj. Vjerujemo da se u tebi krije naša buduća predavačka zvijezda.

Pridruži nam se na online druženju na kojem ćemo predstaviti honorarni posao predavača u Algebri. Družimo se, odgovaramo na tvoja pitanja, upoznajemo s Algebrinim predavačkim sustavom kojeg gradimo već 24 godine i otkrivamo insajderske informacije.

Kome je namijenjen Algebrin Dev Open Hour?

Svima koji:

  • osjećaju predavačku iskru, imaju želju za dijeljenjem znanja
  • mogu prepoznati Pokemone među sljedećim pojmovima: Python, SQL, Onix, Raspberry Pi, Anaconda, Arbok, React, CSS, C#, Laravel, Kotlin, Koffing, Pandas, NumPy, Jynx, GitHub, Babel, Redux, Figma, Vulpix, LINQ, Pillow, JavaScript
  • IT entuzijastima željnima paralelne karijere i dodatne zarade
  • profesionalcima s minimalno višom stručnom spremom i praktičnim iskustvom iz industrije

Sadržaj

  • 15:00-15:10: Melita Brdar, v. d. voditeljice odjela razvoja predavača i osiguranja kvalitete u Algebri: Zašto smo danas ovdje?
  • 15:10-15:25: Katarina Antolković, koordinatorica razvoja predavača i osiguranja kvalitete u Algebri: Kako izgleda put do predavača u Algebri?
  • 15:25-15:50: Gostujući predavači: Kako je to biti predavač u Algebri, što sve doživljavam u učionici, što sam sve dobio predavačkim radom, kako usklađujem privatan život s redovnim i honorarnim poslom, tko su moji polaznici, imam li podršku u provedbi nastave…
  • 15:50-16:00: Q&A, završna riječ

Gostujući predavači: Andrija Prelec, magistar inženjer grafičke tehnologije – predavač i mentor programa obrazovanja UX dizajner, Algebra i CEO, Sharc, Domagoj Štrekelj, magistar inženjer računarstva – predavač i mentor programa obrazovanja Front-end Developer, Algebra, Undabot, Davor Škalec, magistar inženjer informacijske i komunikacijske tehnologije – predavač programa obrazovanja Python Developer, Algebra, Encode Ltd

Prijavi se

"*" indicates required fields

Želim primati novosti iz:
Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o i Algebra VU, Gradišćanska 24, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.