Image for Dev Open Hour
Naslovnica

Dev Open Hour

Uživo u Osijeku i Splitu!

Tko predaje u Algebri, kolika mu je satnica, kada i kako stiže uskladiti svoj redovni posao i honorarni angažman… i ono najvažnije mogu li ja postati predavač/ica na Algebrinim programerskim edukacijama?

Ako imaš iskustva ili tek sramežljivo razmišljaš kako bi ono što dobro radiš i poznaješ mogao prenijeti drugima, ne čekaj. Vjerujemo da se u tebi krije naša buduća predavačka zvijezda.

Pridruži nam se na neobaveznom druženju u Algebrinom splitskom ili osječkom centru, na kojem ćemo predstaviti honorarni posao predavača u Algebri. Družimo se, odgovaramo na tvoja pitanja, upoznajemo s Algebrinim predavačkim sustavom kojeg gradimo već 24 godine i otkrivamo insajderske informacije.

Kome je namijenjen Algebrin Dev Open Hour?

Svima koji:

  • osjećaju predavačku iskru, imaju želju za dijeljenjem znanja
  • mogu prepoznati Pokemone među sljedećim pojmovima: Python, SQL, Onix, Raspberry Pi, Anaconda, Arbok, React, CSS, C#, Laravel, Kotlin, Koffing, Pandas, NumPy, Jynx, GitHub, Babel, Redux, Figma, Vulpix, LINQ, Pillow, JavaScript
  • IT entuzijastima željnima paralelne karijere i dodatne zarade
  • profesionalcima s minimalno višom stručnom spremom i praktičnim iskustvom iz industrije

PRIJAVE ZATVORENE

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.