Image for Edukacija za žene u sklopu projekta Inco Academy Work in Tech
Naslovnica

Edukacija za žene u sklopu projekta Inco Academy Work in Tech

Željni ste znanja koja bi vaš trenutni status u karijeri okrenuli prema perspektivnijim poslovima? Nemate vremena za odlazak na predavanja, imate previše obaveza, ali želite napraviti sljedeći korak u svom usavršavanju

U ovom trenutku to je moguće ostvariti zahvaljujući projektu Work in tech, INCO Akademije i Algebre koji su prepoznali potrebu za većim uključivanjem žena u brzorastuću IT industriju, do sada rezerviranu tek za manji postotak žena. Nudimo vam stručno usavršavanje kojim dobivate priliku svladati vještine  koje vas pripremaju za posao u IT industriji. Postanite IT Support Specialist i steknite vrijedni Google IT Support Professional Certificate u samo 3- 6 mjeseci, a sve to za 0 kuna!

Žena ste koja se služi engleskim jezikom i digitalno ste pismeni? Odlično – za vas ovaj program može biti besplatan! Budući da je broj mjesta ograničen, samo 300 žena će imati priliku besplatno se uključiti u program koji vam može promijeniti život.

Prvi korak jest da se prijavite za testiranje, kako biste na vrijeme osigurali svoje mjesto! Sve detalje oko prijave i ovog projekta pronađite klikom ovdje

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.