Image for Iskoristi vaučer i doživi vrhunsko iskustvo edukacije u Algebri!
Naslovnica

Iskoristi vaučer i doživi vrhunsko iskustvo edukacije u Algebri!

Znate li da u ovom trenutku možete pohađati dio Algebrinih programa obrazovanja u potpunosti besplatno ili djelomično sufinancirano! U tijeku je dodjela javnih sredstava za obrazovanje odraslih koju provodi HZZ. Ne propustite ju i doživite vrhunsko iskustvo edukacije u najvećoj privatnoj obrazovnoj instituciji u Hrvatskoj!

Svi Algebrini programi obrazovanja za koje u ovom trenutku možete koristiti vaučere dostupni su u sljedećim gradovima: Zagreb, Rijeka, Pula, Osijek, Split, Zadar, Varaždin, Šibenik, Bjelovar, Virovitica, Vukovar, Vinkovci i Sisak. Isto tako, Algebrini programi obrazovanja dostupni su i u terminima online uživo što vam pruža mogućnost pohađanja naših programa i izvan ovih gradova.

Edukacija uz vaučer za većinu je programa u potpunosti besplatna! Iako su cijene Algebrinih programa obrazovanja više od onoga što vaučeri nude, iznimno smo ih izjednačili kako ne biste morali, kao naš polaznik, plaćati razliku. Preostali programi djelomično su sufinancirani.

Više detalja i kako ostvariti pravo na vaučer i edukaciju u Algebri saznajte klikom ovdje

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.