Image for Jesenska akcija u Algebri – 25% popusta na programe obrazovanja do 8.11.!
Naslovnica

25.09.2019

Jesenska akcija u Algebri – 25% popusta na programe obrazovanja do 8.11.!

Vrijeme je za Algebrinu tradicionalnu jesensku akciju na upis programa obrazovanja! Ovogodišnju ponudu smo proširili s četiri potpuno nove edukacije, a kao i svaki put do sada, popust vrijedi na upis u otvorene jesenske termine predavanja, kao i na sve oblike plaćanja.

Front-end developer, Back-end developer, Razvojni programer mobilnih aplikacija na Android platformi i UX dizajner spadaju među najtraženije programe IT edukacije u svijetu, a samim time i među jedna od najpopularnijih i najbolje plaćenih zanimanja u industriji. Želite usmjeriti svoju edukaciju u tom pravcu i dovesti se u situaciju da posao traži vas, a ne vi njega? Nema problema! Sve što trebate je upisati jedan od navedenih programa obrazovanja. Dat ćemo vam i popust od 25% na upis u otvorene jesenske termine, na sve oblike plaćanja.

Osim na nove programe obrazovanja, jesenski popust možete iskoristiti i na upis ostalih programa obrazovanja iz naše ponude. Zanimaju vas osnove informatike, razvoj aplikacija, dizajn, informacijske tehnologije, marketing, EU fondovi ili knjigovodstvo? Imamo sve! Na vama je samo da odaberete i upišete edukaciju.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.