Image for Kako se priprema sadržaj za online nastavu?
Naslovnica

Kako se priprema sadržaj za online nastavu?

Upoznajte Algebrinu voditeljicu razvoja obrazovnih sadržaja. Anja Raić Škarić je profesorica ruskog i španjolskog jezika i književnosti, a zajedno sa svojim timom bavi se izradom nastavnih materijala i osmišljavanjem edukacija raznih formata pa tako i pripremom online nastave.

Kako izgledaju nastavni materijali jednog online programa obrazovanja?

Svaka edukacija ima svoj set nastavnih materijala ovisno o specifičnosti programa, no naglasak stavljamo na vježbe i primjere iz prakse kako bismo polaznicima što jasnije približili tematiku, kao i ishode učenja, kako bi od početka mogli raditi na konkretnim primjerima, kako individualno tako i u grupama. Istim pristupom vodimo se i u učionici.

Koliko Algebra ulaže u pripremu edukacijskih sadržaja?

Algebra kontinuirano radi na izradi novih edukacija, prati potrebe tržišta i tržišta rada, usavršava već postojeće edukacije, izrađuje nove formate edukacija prateći svjetske trendove. Konkretno, tim za razvoj sadržaja surađuje s velikim brojem autora koji imaju dugogodišnja iskustva u izradi nastavnih materijala kao i dugogodišnja predavačka iskustva te time spajamo najbolje iz obje prakse. Vodimo razvoj sadržaja i nastavnih materijala od početka, od trenutka osmišljavanja koncepta do trenutka puštanja edukacije u učionicu ili online format. Svaka edukacija ima svoj set materijala ovisno o specifičnostima programa, priručnike, Powerpoint prezentacije, vježbe u odgovarajućem obliku, provjere znanja, završne ispite itd. Ovisno o dobi polaznika, sadržaji, teme pa i sami nastavni materijali metodički se prilagođavaju dobnim skupinama i ciljanim ishodima učenja, kao i online formatu.

Tko je uključen u proces izrade nastavnih materijala?

Algebra ima svoju bazu dugogodišnjih autora koji su ujedno i predavači te imaju iskustva na oba područja. Budući da se mijenjamo sukladno potrebama tržišta, uvodimo i nove autore koji pokrivaju nove, aktualne teme i edukacije, a pritom angažiramo stručnjake u tim područjima, koji mogu kvalitetno i inovativno sudjelovati u izradi sadržaja i nastavnih materijala. Naši autori ujedno su i predavači na fakultetima i drugim ustanovama, drže programe obrazovanja te su stručnjaci u područjima kojima se bave, ljudi koji vode ili rade u raznim internacionalnim tvrtkama iz kojih mogu prenijeti direktna iskustva, izazove i potrebe tržišta rada.

Saznaj više o online edukaciji

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.