MS Excel akcija

Iskoristite proljetnu ponudu i upišite seminar MS Excel – izrada tabličnih proračuna ili MS Excel – napredne tablične kalkulacije uz 27% popusta! Pogodnost vrijedi za upis jednog od navedenih seminara, a ako odlučite upisati oba, odobravamo vam sveukupno 40% popusta na Excel bundle.

Pogodnost vrijedi za učioničku nastavu u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Osijeku, Splitu, Varaždinu, Puli, Bjelovaru, Samoboru i Sisku, u sljedeće termine održavanja edukacije:

  • 3.6. – 7.6.2019. – MS Excel – izrada tabličnih proračuna
  • 10.6. – 14.6.2019. – MS Excel – napredne tablične kalkulacije

Pogodnost vrijedi za online nastavu u sljedećem terminu:

  • 10.6. – MS Excel – izrada tabličnih proračuna

MS Excel – izrada tabličnih proračuna

Nakon završenog seminara znat ćete izrađivati jednostavnije tablične proračune i izvoditi manipulacije nad njima korištenjem matematičkih formula i ugrađenih funkcija. Uz to, naučit ćete kako svoje podatke prikazati grafički.

MS Excel – napredne tablične kalkulacije

Po završenom seminaru znat ćete izrađivati sve vrste složenih tabličnih proračuna, raditi s bazama podataka, izrađivati stožerne tablice, koristiti napredne funkcije MS Excel-a i izvoditi složene manipulacije s tabličnim proračunima.

Excel
- 27%

Upišite MS Excel – izrada tabličnih proračuna ili MS Excel – napredne tablične kalkulacije uz 27% popusta!

Rezervirajte popust

Prijavite se

Excel bundle
- 40%

Upišite MS Excel – izrada tabličnih proračuna i MS Excel – napredne tablične kalkulacije uz 40% popusta!

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.