JESENSKA AKCIJA

Iskoristi 20% popusta
na upis programa obrazovanja!

  • 22 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija
Odlučili ste za zaokret u životu, promjenu posla, tražiti povišicu, napredovati u karijeri ili pokrenuti vlastiti biznis...

Potreban vam je dodatan poticaj za edukaciju od ove ‘novonormalne’ svakodnevice? Nema problema, zato smo tu i zato ćemo vam uz vrhunsko obrazovanje osigurati i 20% popusta na upis u otvorene jesenske termine programa obrazovanja.

Jer smo već 22 godinu uz vas i bit ćemo tu kada vam je u životu potreban napredak, znanje i izvrsnost.

Pronađite svoj grad, pronađite svoj program na popustu, rezervirajte ga u prijavnici.. i vidimo se u Algebri!

*Popust se odnosi na sve programa obrazovanja u učionici u vašem gradu ili u online formatu, i to na sve oblike plaćanja. Ako u tvom gradu nema željenog programa na popisu, javi nam se, možda upravo otvaramo tvoj termin! 
Odaberi grad i program:

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.