JESENSKA AKCIJA

JESENSKA AKCIJA

Iskoristi 20% popusta

  • 23 godine s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Želite steći vještine koje će biti potrebne u budućnosti, napredovati u karijeri.. Važan vam je certifikat, diploma, upis zvanja u e-radnu knjižicu?

Pridružite se više od 150 000 polaznika koji su kroz Algebrine edukacije pretvorili svoje motive u konkretne rezultate. Iskoristite jesen za novi početak jer vam, upravo sada, uz vrhunsko obrazovanje osiguravamo i 20% popusta na upis svih programa obrazovanja.

Pronađite svoj grad, pronađite svoj program na popustu, rezervirajte ga u prijavnici.. i vidimo se u Algebri!

*Popust se odnosi na sve programa obrazovanja u učionici u vašem gradu ili u online formatu, i to na sve oblike plaćanja. Ako u tvom gradu nema željenog programa na popisu, javi nam se, možda upravo otvaramo tvoj termin. Akcija traje do popunjenja otvorenih jesenskih termina obrazovanja, stoga požurite!

Odaberi grad i program:

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.

Postavke

    Google Analytics

    _ga