Image for Last minute akcija – 20% popusta na upis u programe obrazovanja
Naslovnica

Last minute akcija – 20% popusta na upis u programe obrazovanja

Razmišljate o dodatnoj edukaciji? Iskoristite „last minute“ ponudu za upis u izdvojene programe obrazovanja s početkom nastave u svibnju i lipnju! Odluka o dodatnom obrazovanju je uvijek dobra odluka, a ovog proljeća vam želimo olakšati njezino donošenje posebnom pogodnošću - popustom od 20% za navedene programe i termine početka predavanja te na sve oblike plaćanja.

 

Edukacija u Algebri Zagreb, predavanja u učionici:

 

Online edukacija (dostupna u cijeloj Hrvatskoj):

Više informacija o sadržaju predavanja pronađite na stranicama programa obrazovanja, na kojima možete izvršiti i predbilježbu u navedeni termin te time rezervirati popust na upis. Za informacije o uvjetima upisa i mogućnostima plaćanja obratite nam se na e-mail adresu info@algebra.hr ili na broj telefona 01 2332 861.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.