Naslovnica

Lov na talente – pobjedom na natjecanju do MBA školarine od 17.500 eura

Visoko učilište Algebra - IgBS je u potrazi za mladim talentima u svijetu businessa i tehnologije. U tijeku je natjecanje u rješavanju poslovnog slučaja na koje se do 1. ožujka mogu prijaviti svi oni koji već imaju radnog iskustva te veliku ambiciju izgraditi karijeru učeći od američkih predavača s Kelley School of Business, jedne od najboljih poslovnih škola u Americi.


Da, dobro ste čuli. Ovo je izvrsna prilika za sve mlade kojima karijera ide uzlaznom putanjom, no svojom plaćom još ne mogu financirati trošak školarine MBA programa. Opće je poznato kako su MBA studijski programi pomalo i stvar prestiža s obzirom na golem financijski ulog koji zahtijevaju od pojedinca no upravo su i namijenjeni onima koji vide svoju karijeru na visokim menadžerskim pozicijama u najboljim organizacijama svijeta.

Jedinstven MBA u Europi

Specifičnost Algebrina MBA programa je u tome što se fokusira na digitalnu transformaciju poslovanja te stvaranje novih digitalnih lidera budućnosti. Ovakvih MBA programa svega je nekoliko u Europi stoga je ovo izvrsna prilika da mladi Hrvati u vlastitoj zemlji imaju priliku steći vještine vođenja u digitalnoj ekonomiji koje su po svim pokazateljima nužne za svakog lidera budućnosti. Po procjenama Europske komisije, do 2020. godine nedostatak digitalnih profesionalaca prijeći će brojku od 800.000, a nedostajat će čak 200.000 digitalnih, tzv. e-lidera.

Kako osvojiti vrijednu školarinu?

Riječ je o natjecanju u rješavanju poslovnog slučaja pri čemu će se prijavljenim kandidatima poslati poslovni slučaj s uputama za rješavanje. Kandidati će na raspolaganju imati dovoljno dana za razradu rješenja te njihovo slanje Algebri koja će uz pomoć stručnog žirija donijeti konačnu odluku o pobjednicima.
Prijaviti se mogu mlađi od 30, zaposleni, perspektivni pojedinci s minimalno 3 godine radnog iskustva u struci. Od kandidata se očekuje i izvrsno poznavanje engleskog jezika s obzirom na to da je e-Leadership MBA program, za čiju školarinu se i natječu, u potpunosti na engleskom jeziku.

Želimo ohrabriti sve kandidate da se prijave najkasnije do 1. 3. i okušaju svoje vještine u rješavanju poslovnih slučaja. Zahvaljujući Algebri te pokrovitelju - konferenciji Digital Takeover u organizaciji 24sata, najbolji kandidati moći će studirati MBA bez ikakvih financijskih opterećenja.
Ovo je prilika kakva se ne propušta. Obavijestite sve potencijalne zainteresirane kandidate da se prijave.
Prijave se izvršavaju na službenoj stranici e- Leadership MBA Young Talents Case Study Contest.

Očekujemo puno kvalitetnih prijava. Sretno svima!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.