Image for Microsoft Role-based certifikacija
Naslovnica

Microsoft Role-based certifikacija

Steknite certifikaciju temeljenu na ulogama koja pokazuje da držite korak s današnjim tehničkim trendovima i zahtjevima. Osposobite se, dokažite svoju stručnost poslodavcima i vršnjacima, budite prepoznati i steknite prilike kakve zaslužujete.

Ponudu Microsoft Role-based certifikacije provjerite na stranicama Algebre.

  • Microsoft Certified Azure DevOps Engineer - Azure DevOps stručnjaci spajaju ljude, procese i tehnologiju kako bi neprekidno isporučivali vrijedne proizvode i usluge koje ispunjavaju potrebe krajnjih korisnika i poslovnih ciljeva.
  • Microsoft 365 Certified Enterprise Administrator - Microsoft 365 Enterprise Administrator sudjeluje u evaluaciji, planiranju, migraciji, postavljanju i upravljanju Microsoft 365 usluga. Savladajte ove vještine već danas.
  • Microsoft 365 Certified Modern Desktop Administrator - Steknite vještine potrebne za ispunjavanje poslovnih potreba modernih organizacija. Modern Desktop Administrator posjeduje stručnost za postavljanje, podešavanje, osiguravanje, upravljanje i nadgledanje uređaja i klijentskih aplikacija u poslovnom okruženju.
  • Microsoft Certified Azure Solutions Architect - Savladajte vještine potrebne za kreiranje rješenja koja su na Azureu. Microsoft Azure Solutions Architect mora posjedovati stručnost u računalima, mrežama, podatkovnoj pohrani i sigurnosti.
  • Microsoft Certified Azure Administrator - Azure Administrator je odgovoran za implementaciju, nadgledanje i održavanje Microsoft Azure rješenja, uključujući i glavne usluge povezane uz računalstvo, podatkovnu pohranu, mreže i sigurnost.
  • Microsoft Certified Azure Developer - Microsoft Azure je računalni oblak za moderno poslovanje. Proširite svoje Azure programerske vještine za ispunjavanje budućih poslovnih potreba s ovom certifikacijom.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.