Naslovnica

Mladi i nezaposleni s područja Zagrebačke županije, ne propustite vrijednu priliku za obrazovanjem u sklopu projekta Menadžeri poslovnog razvoja

Nezaposlena ste, visokoobrazovana osoba u dobi do 29 godina s područja Zagrebačke županije? Ne propustite poziv za sudjelovanjem u projektu obučavanja mladih i visokoobrazovanih osoba za samozapošljavanje i poduzetništvo "Menadžeri poslovnog razvoja".  Riječ je o projektu koji kreće ove jeseni na području Velike Gorice, a ima za cilj obučavanje mladih i visokoobrazovanih osoba za samozapošljavanje i poduzetništvo. Nova vrijedna znanja, vještine i iskustvo, mladim nezaposlenim osobama prenosit će Algebrini predavači Nataša Trojak, Ratka Jurković, Una Kociper... Na svojim predavanjima objedinit će najvažnija znanja iz programa Otvorenog učilišta Algebra - Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondovaVoditelj poslovanja u malom gospodarstvu

eu alumniProjekt "Menadžeri poslovnog razvoja" sufinanciran je sredstvima Europske unije, u okviru Grant sheme „Local employment development initiatives – phase II“, a provodi ga Grad Požega u partnerstvu s Gradom Velika Gorica te Razvojnom agencijom Sisačko-moslavačke županije.

Program edukacije predviđen ovim projektom obuhvaća 120 sati teorijske edukacije provedene od strane stručnih Algebrinih predavača te 120 sati praktične edukacije u poduzetničkim potpornim institucijama i kasnije u poduzećima.

Trajanje edukacije predviđeno je od rujna do prosinca 2015. godine na području Velike Gorice, a po uspješnom završetku edukacije sudionici dobivaju i certifikate koji potvrđuju kompetencije stečene programom. Edukacije su u potpunosti financirane od strane Europske unije, a program je predviđen za 8 sudionika s područja Zagrebačke županije.

Edukacije će biti usmjerene najvažnijim područjima za razvoj poduzetništva i poslovne ekonomije. Nakon edukacija najistaknutiji sudionici imati će priliku iskušati novostečene kompetencije informirajući poduzetnike i buduće poduzetnike o mogućnostima za razvoj. Za njihovu obuku u tu će svrhu u sklopu projekta biti otvoren i Ured za razvoj poslovanja.

Više informacija o samom projektu i prijavama dostupne su na službenoj stranici  www.bdm.com.hr, a možete ih dobiti i od koordinatorice projekta Dražane Halar, na broju telefona 01/555-9233 ili e-mailu: drazana.halar@gorica.hr

Odgovarate li traženom opisu polaznika, svakako ne propustite ovu vrijednu priliku.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.