Image for Nadogradite svoja znanja i kompetencije uz do 25% niže cijene programa obrazovanja
Naslovnica

Nadogradite svoja znanja i kompetencije uz do 25% niže cijene programa obrazovanja

Svima koji žele nadograditi svoja znanja, poboljšati kompetencije i pronaći bolja ili nova radna mjesta u narednim tjednima nudimo do 25% popusta na najtraženije programe obrazovanja, kako iz područja osnovnih informatičkih vještina, tako i na niz naprednih specijalističkih programa, uključujući razvoj aplikacija, grafički i web dizajn, sistemsku administraciju te programe vezane uz pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova.

Tradicionalna godišnja jesenska posebna ponuda prilika je svima koji žele usavršiti svoja znanja – pa potom i potražiti nova i bolja radna mjesta temeljena na novim kvalifikacijama – da programe obrazovanja završe u Algebri uz popust i do 25%. Iskustva brojnih polaznika tijekom godina pokazuju da se ulaganje u cjeloživotno obrazovanje itekako isplati, naročito ukoliko se stječu vještine koje su danas prepoznate kao ključne na tržištu rada, i u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Ponudom popusta pružamo priliku svim polaznicima koji su možda već razmišljali o upisu programa, ali ga zbog nekog razloga još nisu upisali, odnosno potencijalnim polaznicima koji kroz dodatno obrazovanje žele unaprijediti svoju karijeru, da se ove jeseni odluče za dodatnu edukaciju i poslovni zaokret, te napredovanje uz pomoć cjeloživotnog obrazovanja. Popusti koje ovom prilikom nudimo na raspolaganju su u svim gradovima širom Hrvatske za sve programe uključene u akciju koji se provode u obliku nastave u učionici, a popust također vrijedi i za online verzije programa obrazovanja u slučaju onih programa gdje je online nastava dostupna.

Programi obrazovanja koji su ovom prilikom dostupni uz popust od 25% uključuju one za programera Internet aplikacija (C# i ASP.NET) i mobilnih aplikacija (Android), specijalista za razvoj web aplikacija i baza podataka, web programere, web dizajn, sistemske i mrežne administratore (uključujući MCSA Windows Server 2016 akademiju i Red Hat Linux administratora), administratore baza podataka te brojne vještine vezane uz grafički i digitalni dizajn (uključujući 3D dizajn, CAD, te specijaliste za obradu digitalne fotografije i videa). Na raspolaganju su i programi obrazovanja koji kombiniraju poslovne i digitalne vještine – poput programa Specijalist za internetski marketing te Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova – koji su tradicionalno među najtraženijim obrazovnim programima u Algebri. Činjenica da interes za ove programe ne jenjava pokazuje kako se radi o vještinama koje poslodavci traže a koje pojedinci lako mogu ponuditi i kroz samostalni rad, tzv. freelancing, tvrtkama i klijentima na tržištu.

Onima koji ovom prilikom žele steći osnovne informatičke vještine na raspolaganju su, uz popust od 10%, programi za računalne operatere, stjecanje ECDL kvalifikacija (ECDL operater i ECDL specijalist), specijaliste poslovne informatike i računalne operatere uredskog poslovanja. Popust od 10 posto također vrijedi i za programe obrazovanja za knjigovodstvo (knjigovođa i samostalni knjigovođa). Pojedinci koji žele iskoristiti ovu posebnu priliku za povoljnije obrazovanje popust moraju rezervirati ispunjavanjem prijavnice.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.