Naslovnica

Nanobit traži grafičkog dizajnera. Prijavi se!

Najveći hrvatski game development studio s nizom hit naslova u svijetu mobilnih igara - Nanobit, u potrazi je za grafičkim dizajnerom/icom koji bi se pridružio njihovom marketinškom timu. Ako imaš znanja i vještine koje Nanobit traži ne propusti njihov natječaj za posao

nanobit

Želiš razvijati karijeru u okruženju koje se može pohvaliti desetkom milijuna downloada, milijunima zadovoljnih aktivnih korisnika i plasmanom među top 15 tehnoloških tvrtki s najbržim rastom u Srednjoj Europi? Plivaš odlično u Adobe Illustratoru, Photoshopu, kreativna si, snalaziš se u kompozicijama, bojama, tipografiji ili si sveu1 jer si završio Algebrin program za Grafičkog dizajneraNanobit upravo ima otvorenu poziciju u svom marketinškom odjelu! Natječaj za grafičkog dizajnera im traje još kratko, zato požuri i prijavi se ovdje!

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.