Image for NATO i Algebra te pozivaju na jedinstveno natjecanje
Naslovnica

NATO i Algebra te pozivaju na jedinstveno natjecanje

U organizaciji Algebre i uz sponzorstvo NATO-a, održat će se jedinstveno CTF natjecanje Security Day! Uz potporu EC-Councila maturanti, studenti i ICT profesionalci moći će testirati svoje znanje iz kibernetičke sigurnosti.

Najbolje očekuju nagrade iz fonda vrijednog više od 100 000 kuna.

Security Day održat će se 26. 11. 2022.  na novom Algebrinom kampusu na adresi Gradišćanska 24 u Zagrebu, a samo natjecanje bit će podijeljeno u tri kategorije.

Pridružite se NATO-u na jedan dan to Spot the opportunity and act before they do! Više o samom natjecanju i prijavnicu potražite na https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/en/kampanje/security-day/

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.