Naslovnica

Ne propusti prvi droidcon u Hrvatskoj

Idućeg tjedna, 29. i 30. travnja,  prvi puta u Hrvatskoj će se održati konferencija droidcon na kojoj će prisustvovati brojni stručnjaci za Android, iz najvećih svjetskih tehnoloških tvrtki poput Intela, Facebooka, Paypala i Spotifya. Mjesto radnje je Zagreb, hotel Antunović, a Algebra se pridružuje konferenciji kao ponosni partner. Isto tako, nagradit ćemo dvoje najkreativnijih  s besplatnim ulaznicama za ovaj vrijedan event. 

androidasi

Imaš ideju za super aplikaciju? Napiši i osvoji ulaznicu za droidcon!

Dvojicu/dvije najkreativnija pojedinca/pojedinke koji ispune našu anketu i privuku pozornost super cool odgovorom o njihovoj vlastitoj aplikaciji, darujemo besplatnom ulaznicom. Dobitnike objavljujemo 27. travnja na našoj FB stranici!

PRIJAVE ZA OSVAJANJE ULAZNICE ZA DROIDCON ZAGREB SU ZAVRŠENE!

SRETNI DOBITNICI SU DOMAGOJ KRPAN I RENATA BAHUNEK, ČESTITAMO!

Program prve droidcon konferencije u Hrvatskoj će uključivati brojna edukativna predavanja, štandove na kojima će tvrtke predstavljati svoj rad i inovativna rješenja. S obzirom na to da se publika droidcona sastoji od vrhunskih programera i dizajnera, ovo je iznimna prilika za upoznavanje kvalitetnih potencijalnih zaposlenika.

Radi se o najvećoj globalnoj Android konferenciji koja se trenutno održava u 20 zemalja diljem svijeta. Prve dvije konferencije je organizirao međunarodni tim Android entuzijasta u Berlinu i Londonu 2009., a ove je godine u plan uvršteno i održavanje driodcona u Zagrebu, za što je zaslužna tvrtka troido, organizator ove konferencije i najstarija njemačka Android consulting tvrtka, sa sjedištem u Njemačkoj te podružnicama u Nizozemskoj i Hrvatskoj.

Iz Paypala na konferenciju dolazi Joe Nash, čije će se predavanje usmjeriti na tehnološke naplatne modele te će prezentirati Paypalov SDK (software developerment kit) i API (application programming interface) za mobilnu i web integraciju.

droidconZG-social-media

Luuk Beursgens iz Vodafonea pričat će o procesu izrade Vodafoneovih Android mobilnih telefona i tableta te će prezentirati čitav proces produkcije koji počinje sa zahtjevima, a završava s ispoliranom verzijom koja je spremna za prodaju u Vodafoneovim trgovinama diljem svijeta.

Iz Spotifya, iz New Yorka, dolazi Chris Doyle koji je dio njihovog tima za monetizaciju, a bavit će se kompleksnom temom x-activity puštanjem video zapisa putem servisa. Xavier Hallade iz Intela će nas uvesti u trenutno vrlo aktualnu temu Android TV-a te pokazati kako developeri mogu raditi aplikacije za male i velike ekrane u dnevnom boravku, a Ognjen Dragoljević iz Facebooka govorit će o tome kako Facebook barata milijardama slika na milijunima Android uređaja iz dana u dan.

Pridruži se prvom hrvatskom droidconu, saznaj novosti iz svijeta Androida te upoznaj druge androidaše iz cijelog svijeta. Karte za konferenciju kao i sve druge informacije su dostupne na web stranici http://droidcon.hr 

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.