Naslovnica

Novi Algebrini termini za 2016. su tu! Ne propusti ih!

[fusion_text]Nema više ljenčarenja. Borovi su bačeni, skijanja odrađena,  škola krenula. Čvrsto ste odlučili u ovoj godini dobiti novi, bolje plaćeni posao, unaprijediti  karijeru, steći najtraženija znanja na tržištu rada? Ne propustite Algebrine nove termine. Uz vrhunske predavače diljem Hrvatske i u 2016. godini vas vodimo u budućnost bez granica. Provjerite, kada i gdje krećemo i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Naravno, ne zaboravite i na naše online programe obrazovanja uživo koji vam omogućuju pohađanje verificiranih programa iz vlastitog doma! Odaberite grad, kliknite na svoju edukaciju  i vidimo se u Algebri!

SPLIT

Split city centre view from the quay with boats and yachts in the sunny evening in Croatia

PULA

A wall fragment of antique Roman amphitheater in Pula

RIJEKA

Rijeka, Croatia

OSIJEK

red brick church and blue sky in Osijek Croatia

DUBROVNIK

Dubrovnik at Blue Hour

ZADAR

Dollarphotoclub_61154871

ZAGREB

ONLINE TERMINI

_on-line_besplatno-predavanje

 

 

 

[/fusion_text]

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.