Naslovnica

Projekt: Primjena Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO-a) u ustanovi za obrazovanje odraslih u području računarstva

[fusion_text]

Projektom „Primjena Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (HKO-a) u ustanovi za obrazovanje odraslih u području računarstva" koji je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda želi se urediti sustav djelomičnih kvalifikacija u području računarstva i informacijskih tehnologija u obrazovanju odraslih, oslanjajući se direktno na osnovna načela Zakona o hrvatskom kvalifikacijom okviru (NN 22/13) te metodologiju Pravilnika o Registru Hrvatskog kvalifikacijskog okvira (NN 62/14) i Zakona te pravilnika u obrazovanju odraslih.

Projekt okuplja ustanovu za obrazovanje odraslih, stručnu udrugu i udrugu poslodavca, te će se kroz njega izraditi jedan standard zanimanja, sedam standarda djelomičnih kvalifikacija i sedam programa za obrazovanje odraslih u području računarstva i informacijskih tehnologija.

Uspostavom novih modaliteta osiguravanja kvalitete, stručnim usavršavanjem predavača i voditelja POU Algebre te pilotiranjem novih programa za 98 nezaposlenih polaznika, polaznici u sektoru računarstva postat će konkurentniji na tržištu rada.

Korisnik bespovratnih sredstava je Pučko otvoreno učilište Algebra koje projekt provodi u suradnji s partnerima:

  1. Hrvatska udruga poslodavaca
  2. Hrvatski informatički zbor

Ukupni prihvatljivi troškovi: 1.239.029,57 HRK

Bespovratna sredstva: 1.070.723,95 HRK

 

Projekt je započeo je 1. prosinca 2015. i trajat će 12 mjeseci.

 

Kontakt osoba za više informacija o projektu:
Josipa Relota
josipa.relota@algebra.hr
tel: +385 1 2222 149

 

Za više informacija o EU fondovima posjetite: www.strukturnifondovi.hr

Za više informacija o Operativnom programu Razvoj ljudskih potencijala posjetite: www.ljudskipotencijali.hr

 [/fusion_text][one_third last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_text]1[/fusion_text][/one_third][one_third last="no" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_text]

3

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

Sadržaj ove internetske stranice isključiva je odgovornost POU Algebra

[/fusion_text][/one_third][one_third last="yes" spacing="yes" center_content="no" hide_on_mobile="no" background_color="" background_image="" background_repeat="no-repeat" background_position="left top" hover_type="none" link="" border_position="all" border_size="0px" border_color="" border_style="" padding="" margin_top="" margin_bottom="" animation_type="" animation_direction="" animation_speed="0.1" animation_offset="" class="" id=""][fusion_text]2[/fusion_text][/one_third]

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.