Image for Obavijest o održavanju nastave
Naslovnica

Obavijest o održavanju nastave

Idemo u virtualne učionice! S obzirom na nacionalnu odluku o zatvaranju učionica u školama, fakultetima i obrazovnim ustanovama sve postojeće nastavne procese nastavljamo izvoditi isključivo u online učionicama!

Stručni timovi Algebre već dugi niz godina uspješno organiziraju izvedbu programa obrazovanja, specijalističkih edukacija, preddiplomskih i diplomskih studija u online formatu i ova tranzicija za nas nije nepoznanica. Svi programi obrazovanja u on-line obliku odobreni su od Ministarstva znanosti i obrazovanja, te Agencije sa strukovno obrazovanje odraslih. Prateći epidemiološku situaciju intenzivirali smo naše aktivnosti kako bismo bili spremni odraditi cjelokupnu edukaciju u online formatu.

Uz naše već postojeće virtualne učionice i kabinete opremljene tele konferencijskom opremom, puštamo u pogon dodatne Adobe Connect virtualne učionice te Skype i Teams sustave za prijenos predavanja, čime ćemo ukupno na raspolaganju imati više od 160 virtualnih učionica za cijelu Hrvatsku.
Naši predavači izvrsno poznaju metodologiju i tehnologiju rada u virtualnim učionicama, a upravo popunjavamo i dodatne specijaliste za davanje tehničke podrške nastavnicima i polaznicima u on-line kabinetima.

Stoga vas možemo obavijestiti da se vaša edukacija nastavlja od 23. 3. 2020., u online formatu, prateći nastavu s vlastitog računala.

Sve detaljnije informacije i upute oko pristupa online edukaciji dobit ćete na mail tijekom sljedećeg tjedna.

Odgovornost prema našim polaznicima, kao i briga za njihovu dobrobit i zdravlje nam je na prvom mjestu, stoga vas molimo za razumijevanje zbog novonastale situacije. Također bismo vam se htjeli zahvaliti na povjerenju koje ste nam dali prilikom upisa programa obrazovanja i izuzetno nam je drago da vam možemo ponuditi nastavak edukacije u novonastalim uvjetima kako biste ispunili svoje ciljeve i uspješno završili edukaciju.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.