Image for Obavijest o ponovnom radu Testnog centra
Naslovnica

Obavijest o ponovnom radu Testnog centra

Poštovani korisnici,

Prema naputcima i odredbama Nacionalnog stožera civilne zaštite, Algebra Testni centar na lokaciji Maksimirska 58a ponovo počinje s radom od 4. 5. 2020. Uz mjere socijalnog distanciranja provodit će se mjere zaštite koje su obavezne za svakog korisnika te ako ih ne poštuje, korisnik neće moći pristupiti ispitu.

Pri dolasku na zakazani termin u točno određeno vrijeme molimo vas pričekate u redu za prijem uz poštivanje mjere razmaka. Maksimalan broj kandidata koji može čekati unutar zgrade je 3, na točno određenim mjestima,  a maksimalan broj osoba unutar svake testne sobe je 5.

Mjere zaštite su:

  • Svaki korisnik je obavezan nositi vlastitu zaštitnu masku koja prekriva usta i nos tijekom cijelog boravka u prostorima Testnog centra, od ulaska do izlaska.
  • Prilikom ulaska u prostorije Testnog centra svaki korisnik obavezno mora dezinficirati ruke.
  • Nije dozvoljeno grupno čekanje unutar prostora zgrade. Držite obavezan razmak između korisnika – 2 m u svim smjerovima.

Najbitnije je da ako imate neke od simptoma koje možete provjeriti na stranicama epidemiološke službe, NE DOLAZITE u prostore Testnog centra. Time sprječavate širenje virusa i čuvate zdravlje ljudi u svojoj okolini. Štiteći sebe, štitite i naše djelatnike - hvala vam na tome!

Vaša Algebra

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite rukovoditelju poslovnog područja za ispitne sustave na e-mail darko.milosevic@algebra.hr.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.