Image for WordCamp 2017: U Zagrebu održano najveće okupljanje WordPress zajednice
Naslovnica

WordCamp 2017: U Zagrebu održano najveće okupljanje WordPress zajednice

WordCamp je proteklog vikenda u Zagrebu okupio više od 400 sudionika koji su od petka do nedjelje sudjelovali na glavnom konferencijskom danu održanom u Muzeju suvremene umjetnosti te posebnom Contributor Dayu, kao i na nizu besplatnih radionica održanima u petak u prostorijama Visokog učilišta Algebra.

Dio radionica je bio namijenjen najmlađima koji su se imali prilike upoznati s osnovnim korištenjem WordPress platforme i osnovama web programiranja. Oni nešto stariji otkrili su kako uređivati internetski portal, kako napraviti višejezični WordPress te saznali sve o modernom razvoju web stranica.

Certificirani Google trener i voditelj web developmenta Algebre, Marko Hrnjak, uveo je polaznike radionice u svijet Google Data Studija, alata koji omogućuje stvaranje dinamičnih, vizualno privlačnih izvješća i nadzornih ploča. Konrad Leon Toldy, developer u odjelu marketinga Algebre, vodio je radionicu o kreiranju prvog plugina na WordPress platformi.

WordCamp Zagreb organizirala je hrvatska WordPress zajednica u suradnji s WordPress Foundationom, fondacijom koja brine o daljnjem razvoju WordPressa na svjetskoj razini, a predavanja na WordCampu Zagreb održali su neki od najboljih predavača iz svijeta web dizajna i web razvoja.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.