Image for Online nastava
Naslovnica

Online nastava

Pohađajte nastavu s radnog mjesta ili vlastitog doma!

Znate li da u Algebri možete pohađati programe obrazovanja i online uživo?

Uz platformu Adobe Connect Algebra vam na online predavanjima osigurava vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Ovo su neke prednosti online pohađanja nastave:

Ponavljamo gradivo

Svako online predavanje u Algebri se snima te je dostupno polazniku u trajanju od 5 dana nakon samog predavanja.

Pružamo podršku

Tijekom predavanja polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku.

Upoznat ćemo se

Online predavanja započinje uvodnim predavanjem na kojem ćete se upoznati sa sustavom, testirati internetsku vezu i upoznati se s predavačem i drugim polaznicima koji će s vama pohađati online nastavu.

Dijelimo poklone

Prilikom potpisa ugovora dobit ćete slušalice i mikrofon u trajno vlasništvo (headset).

Plaćate samo ako ste zadovoljni

U slučaju da niste zadovoljani online formatom, unutar vremenskog perioda koji uključuje 5 termina online predavanja (20 sati), omogućen vam je povrat novca.

Pogledajte o čemu se radi

Uvjerite se u kvalitetu online edukacije. Zavirite u jednu Adobe Connect učionicu!

Nastavu slušajte sa svog smartphonea, tableta ili računala. Bilo gdje!

Naši programi obrazovanja održavaju se u obliku online predavanja uživo, putem platforme Adobe Connect koja omogućuje vrhunsku razinu edukacije, stopostotnu mogućnost interakcije s predavačem i drugim sudionicima predavanja.

Za praćenje online nastave uživo dovoljno je pristupiti računalu, mobitelu ili tabletu (uz pripadajuću besplatnu mobilnu aplikaciju koju možete preuzeti desno) s internetskom vezom. Na taj način možete pohađati predavanje s kojeg god mjesta želite, iz vlastitog doma ili ureda.

Za potpuno iskustvo online nastave preporuka je nastavu pratiti putem računala. Mobilna aplikacija omogućit će Vam praćenje nastave ali ćete za izradu vježbi morati i dalje koristiti računalo.

Kako izgleda online učionica?

Pogledajte snimku kratkog, trominutnog predavanja (tema: Behavior Flow u Google Analyticsima) i upoznajte se sa Adobe Connect platformom pomoću koje ćete uživo pratiti nastavu!

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.