Naslovnica

Osvoji karte za ekskluzivnu pretpremijeru nove sezone serije Silicijska dolina!

Ove nedjelje, Algebra, Netokracija i HBO Adria te vode na ekskluzivnu pretpremijeru 2. sezone hit serije Silicijska dolina u zagrebačkom Cinestaru Avenue Mall. Uživaj u novim ne(zgodama) računalnih programera, startup zajednice, dotcom milijunaša... Sve što trebaš napraviti je odgovoriti na nekoliko pitanja, a mi ti zatim do subote javljamo jesi li osvojio/la dvije ulaznice. Osim ulaznica dijelimo i super cool Silicon Valley majice. Zato požuri s ispunjavanjem upitnika!

sillicon valleyIgre prijestolja i Kuća od karata su out, Silicijska dolina je in! Voliš li poput nas tehnološko/digitalni svijet ili se samo želiš dobro zabaviti i nasmijati te ponešto naučiti, ne propusti ekskluzivnu pretpremijeru nove sezone Silicijske doline, u zagrebačkom Cinestaru Avenue Mall, u nedjelju, 12. 4. u 20 sati.
Premijera 2. sezone  na HBO-u je zakazana za dan kasnije, 13. 4. u 21.05 h, a od jutra će 1. epizoda biti svima dostupna, besplatno na HBO GO-u.

Nakon što je prvom sezonom osvojila i nominaciju za prestižnu nagradu Emmy, serija posvećena unosnom svijetu Silicijske doline i u drugoj sezoni donosi nam brojne zgode društvenih neprilagođenika koji njime pokušavaju manevrirati. Budi među prvima u Hrvatskoj koji će pogledati dvije epizode nove sezone Silicijske doline.

 Algebra, HBO Adria i Netokracija su pripremili 30 x po 2 karte i 5 Silicon Valley majica za one koji će ispuniti upitnik i čiji će nam odgovori privući pozornost. Popuni ga i osvoji karte ili super cool majicu!

Oops! We could not locate your form.

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F_ECfxWJ0Fg

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.