Image for Otvorene prijave za Masterclass “System Forensics and Incident Handling” Paule Januszkiewicz
Naslovnica

Otvorene prijave za Masterclass “System Forensics and Incident Handling” Paule Januszkiewicz

Pozivamo vas na Masterclass: System Forensics and Incident Handling koji će održati Paula Januszkiewicz, svjetska stručnjakinja za IT sigurnost, Microsoftov najcjenjeniji profesionalac (MVP) i trener (MCT) za poslovnu sigurnost, te Microsoftov pouzdani savjetnik za sigurnost. Masterclass se održava 26. veljače 2019. u Algebra LAB-u.

Paula Januszkiewicz je vrhunska govornica na svjetskim konferencijama, a izabrana je i za najbolju govornicu na konferenciji Microsoft Ignite. Ovo će predavanje biti iscrpan tečaj o sigurnosnim operacijama: upravljanje ranjivošću, otkrivanje anomalija, otkrivanje industrijskih napada i prijetnji, prepoznavanje kako izgledaju kompromitirani sustavi i njihova rješenja, utvrđivanje indikatora napada, upravljanje incidentima i dnevno servisiranje na SIEM platformi.

Trening će se usredotočiti na otkrivanje incidenata računalne sigurnosti, odgovaranje na njih i njihovo rješavanje, a obuhvatit će različite sigurnosne tehnike, kao što su koraci za upravljanje incidentima i otkrivanje zloćudnih aplikacija i aktivnosti u mreži, te otkrivanje i analiziranje ranjivosti sustava i mreže, uz kontinuirani procesa poboljšavanja, zahvaljujući otkrivanju suštinskih uzroka incidenata.

Prijave su otvorene do popunjenja mjesta, a cijene kotizacija se razlikuju ovisno o datumu prijave, stoga požurite!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.