Naslovnica

Ove jeseni izađi na Algebra radionice i zaokruži znanje!

fbpostAlgebra_Jesen2016_2

Naši najbolji predavači i ove će jeseni, u periodu od 12. do 25. rujna, u 13 hrvatskih gradova u kojima imamo svoje poslovnice održati poludnevne, četverosatne radionice iz područja najtraženijih vještina na tržištu rada: EU fondova, internetskog marketinga, izrade mobilnih aplikacija, web dizajna, programiranja, grafičkog dizajna, osnova računalnih (i WiFi) mreža, osnova modernog knjigovodstva i drugih.

Na raspolaganju je, ovisno o gradu, 13 tematskih radionica iz područja koja su se dosad pokazala najtraženijima i najzanimljivijima za polaznike. Radionice će se održati u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru, Puli, Šibeniku, Dubrovniku, Sisku, Bjelovaru, Virovitici, Varaždinu i Koprivnici.

Budući da se ponuda radionica razlikuje ovisno o gradu, pogledajte potpuni raspored na stranici jesenskih radionica Otvorenog učilišta Algebra.

Uvijek je dobro naučiti nešto novo, a ukoliko razmišljate o upisu programa obrazovanja ovo je odlična prilika da se inicijalno bolje upoznate s pojedinom temom te da procijenite bi li vas ona u cijelosti zanimala. Sudjelovanjem na ovim radionicama imate priliku čuti i informacije iz prve ruke od najuspješnijih poslodavaca u pojedinom području, ovisno o temi radionice. 

Predstavnici partnerskih tvrtki, poslodavaca poput Infinuma, Wyga, Eupolis grupe, Dibsa, Combisa, Spana, 404, Momentuma, Fivea, Udruge praktikum, PJR Consultinga i IFC-a, na radionicama će govoriti o tržištu rada, plaćama, mogućnostima zapošljavanja, projektima na kojima tipično rade te kako doći do uzbudljivog i perspektivnog radnog mjesta.

Dodatna novost ove godine je to što smo svim polaznicima ovih poludnevnih radionica omogućili sudjelovanje na posve besplatnim tečajem informatičke pismenosti za njima bližnju osobu koja s kompjutorima baš i nije na "ti"– Algebra će održati radionice s osnovama korištenja interneta, Googlea, Youtubea, Facebooka, Gmaila i Skypea, dakle osnovnih aplikacija i servisa koji su nužni za današnju modernu komunikaciju. Na ovim radionice informatičke pismenosti očekujemo dakle vaše roditelje, bake, djedove i drugu rodbinu koja nije nužno odrastala uz digitalne tehnologije, no moguće je nominirati bilo koga, bez ikakvog dodatnog troška.

Veselimo se vašem dolasku!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.