Image for Počela predavanja u okviru projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“
Naslovnica

Počela predavanja u okviru projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“

Počela su predavanja programa obrazovanja „Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“, čime je započela prva faza edukacije za više od 40 nezaposlenih osoba u Zadru i Benkovcu u okviru projekta „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“. U sljedećim fazama polaznici će moći pohađati niz specijaliziranih edukacija kao i stručnu praksu čime će steći iznimno vrijedna znanja u području pripreme i provedbe EU projekata.

Pučko otvoreno učilište Algebra počelo je provoditi projekt „Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja“ s ciljem edukacije nezaposlenih za pripremu i provedbu EU projekata. Verificirani programi obrazovanja za Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova provodit će se u Zadru i Benkovcu, a prve grupe upravo su počele s predavanjem.

Po završetku verificiranog programa obrazovanja, bit će organizirane specijalizirane edukacije u području EU fondova kako bi polaznici stekli specificirana i iznimno tražena znanja o tome kako pripremiti projekte za Program ruralnog razvoja, kako izraditi Analizu troškova i koristi, investicijsku studiju, studiju izvodljivosti, itd. Tijekom edukacija polaznici će imati na raspolaganju profesionalnog savjetnika koji će im pomoći da osvijeste vlastite snage i slabosti. No najveća vrijednost projekta leži u provedbi prakse u partnerskim ustanovama – Gradu Zadru, Gradu Benkovcu i Agenciji za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.