Naslovnica

Pohađaj predavanja za Specijalista internetskog marketinga online!

Algebrin program obrazovanja Specijalist za internetski marketing od 13. travnja možeš pohađati i uživo online. Svjestan/na si važnosti znanja i vještina digitalnog marketinga, želiš u svoj CV ali i e-radnu knjižicu upisati vještine i znanja iz područja Google Adwordsa i Analyticsa, vođenja kampanja na društvenim mrežama ili putem newslettera, ovo je idealna prilika da to učiniš. Iz vlastitog doma, s tableta, računala ili mobitela, online pohađanje nastave omogućava jednaku, vrhunsku razinu predavanja digitalnih stručnjaka kao i iz učionice. Uštedi vrijeme, pohađaj predavanje sa bilokojeg mjesta gdje možeš ostvariti internetsku vezu i požuri s predbilježbom jer je broj mjesta u online učionici također ograničen!

[fullwidth backgroundcolor="#f2f2f2" backgroundimage="" backgroundrepeat="no-repeat" backgroundposition="left top" backgroundattachment="scroll" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" bordersize="1px" bordercolor="#eeeeee" borderstyle="solid" paddingtop="20px" paddingbottom="0px" paddingleft="20px" paddingright="0px" menu_anchor="" equal_height_columns="no" hundred_percent="no" class="" id=""][fusion_text]

Predbilježi se za online pohađanje programa Specijalist za internetski marketing:

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]

 

picjumbo.com_HNCK4034Prisutnost na internetu za tvrtke već neko vrijeme nije dovoljna, a promocija traži ozbiljniji pristup, odnosno vođenje digitalnog marketinga uz najbolju kombinaciju svih mogućnosti koje internet pruža.

Brojne marketinške agencije u Hrvatskoj imaju ili otvaraju nove odjele koji se bave isključivo internetskim marketingom i potražnja za specijalistima koji posjeduju znanja iz digitalnog marketinga raste iz dana u dan. I podatak, koji je nedavno objavilo Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje HURA, ide u prilog internetskom marketingu. Prema podacima o investicijama u zakupu medijskog prostora zabilježen je pad ulaganja u televizijske, tiskane, radijske i outdoor medije, dok je samo oglašavanje na internetu zabilježilo rast od čak 19 posto.

Uz vrhunske predavače, među kojima su i dvoje Google certificiranih trenera kakvih je u svijetu tek stotinjak, na online programu za Specijaliste internetskog marketinga u Algebru stječu  se praktična znanja koja čine svijet internetskog marketinga. Od poznavanja izrade i vođenje web stranice koja će biti bolje pozicionirana na tražilicama, ponuditi posjetitelju njemu zanimljive informacije i potaknuti ga na kupnju ili rezervaciju onog što poslovna djelatnost nudi do analize te iste stranice putem Google Analyticsa. Alat uz koji se nadzire što se u svakom trenutku događa na stranicama, od informacija vezanih uz sadržaj stranice do onih vezanih za posjetitelje, koristi polaznicima i u brzom dolasku do ciljne skupine te lansiranju internetskih kampanja i Google AdWords oglasa.

Ovaj program obrazovanje polaznike upoznaje i s YouTube oglašavanjem te tehnologijama koje stoje iza najvećih svjetskih internetskih kampanja. Polaznici rade na vlastitim web projektima, svladavaju newsletter kampanje putem platforme MailChimp kao i vođenje poslovnih profila na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, a koja zahtijeva znanja i vještine koje se razlikuju od onih koje koriste privatni korisnici.

Pridruži nam se na online predavanju i postani već sutra Specijalist za internet marketing u Algebri! Izaberi grad kod predbilježbe, napiši u napomeni da ćeš pohađati program online i vidimo se 13. 04.!

[button link="https://www.algebra.hr/edukacija/centar-poslovne-edukacije/specijalist-za-internet-marketing/" color="default" size="" type="" shape="" target="_self" title="" gradient_colors="|" gradient_hover_colors="|" accent_color="" accent_hover_color="" bevel_color="" border_width="1px" shadow="" icon="" icon_position="left" icon_divider="yes" modal="" animation_type="0" animation_direction="down" animation_speed="0.1" alignment="center" class="" id=""]Rezerviraj mjesto u online učionici![/button]

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.