Naslovnica

Portal Tonija Miluna pokrenut u novoj verziji i nadograđen na platformu za samostalno učenje s više od 2000 lekcija

Otvoreno učilište Algebra i profesor matematike Toni Milun predstavili su novu verziju edukacijskog portala s video lekcijama koje pripremaju Toni i njegovi suradnici. Novi portal Tonija Miluna i suradnika može se posjetiti na adresi http://novi.tonimilun.com, a izgrađen je na novoj tehnološkoj platformi i redizajniran kako bi se sadržaji što lakše pronalazili, dolazi u trenutku kada su lekcije Tonija Miluna dosad pogledane više od 21,2 milijuna puta.

toni-milun-novi-tonimilun-comGledatelji – a među njima su svakako najbrojniji osnovnoškolci i srednjoškolci kojima je Toni pomogao suočiti se s "baukom" matematike, ali i brojnih drugih predmeta – su dosad prateći lekcije korisno proveli više od 45 milijuna minuta, odnosno gotovo 86 godina, čineći Tonija jednom od najpopularnijih osoba na YouTubeu u regiji. Videolekcije Tonija Miluna i suradnika nisu bile samo hrvatski fenomen – oko trećina od 32 tisuće redovitih pretplatnika njegovog kanala na YouTubeu dolazila je iz susjednih zemalja.

Sadržaj na novoj verziji portala odlično je i pregledno strukturiran te se vrlo jednostavno dolazi do bilo koje lekcije, a već ih je u ovom trenutku na webu više od dvije tisuće. Postojeći su video sadržaji podijeljeni po predmetima (njih ukupno 10 – matematika, fizika, državna matura, informatika, jezični savjeti, kemija, matematika za fakultet, računovodstvo, statistika i vedska matematika), treninzima (53 treninga) i cjelinama (više od 400), kako bi posjetitelji što lakše pronašli ono što ih zanima i gdje im treba pomoć.

"Danas podižemo ovaj portal na sljedeću razinu – na razinu prave platforme za učenje, kroz koju će posjetitelji moći dobiti asistenciju u vidu podatka o tome na kojoj su lekciji stali, koje su zadatke uspješno riješili i gdje su sa savladavanjem cjeline koju su odabrali. Novost je i što ćemo naše vjerne korisnike, čiji su povjerenje i uspjesi u školi dosad i bili glavna motivacija mojem timu suradnika da priprema pristupačne i zabavne lekcije iz brojnih predmeta, sada moći nagrađivati kroz sustav koji cijeni napredak i uspješno rješavanje zadataka. Otvoreno učilište Algebra pripremilo je vrijedne nagrade – poput pametnih telefona, tableta, majica, šalica… -  koje će moći osvojiti najbolji natjecatelji u pojedinim kategorijama tijekom definiranog razdoblja", naglasio je Toni Milun, profesor matematike na Visokom učilištu Algebra i glavni autor portala s video lekcijama. Toni je, poput drugih stručnjaka za obrazovanje koji stoje na raspolaganju Algebra grupi, značajno sudjelovao u osmišljavanju novog koncepta i sadržaja te će nastaviti raditi na kreiranju novih sadržaja.

Sav sadržaj koji je sa svojim timom dosad pripremio Toni Milun može se pogledati na novom webu, a Otvoreno učilište Algebra pomoći će da se i poveća tjedna produkcija novih sadržaja koji će biti na raspolaganju registriranim korisnicima weba (registracija je pritom, naravno, posve besplatna), otvarajući također i nova područja znanja o kojima će biti snimljene lekcije.

Jedna od novosti koju posjetitelji mogu uskoro očekivati su, primjerice, lekcije iz programiranja, što će biti zanimljivo srednjoškolcima i studentima, a Toni će se i dalje često osvrtati na matematičke probleme koji muče odrasle. Naime, njegov je najgledaniji video dosad onaj o problematici kredita u švicarskim francima, a lekcije iz financijske pismenosti i računovodstva također su prolazile iznimno zapaženo.

Otvoreno učilište Algebra ujedno poziva tvrtke i zainteresirane pojedince da postanu partneri i pomognu u daljnjem razvoju ove edukacijske platforme te na taj način što većem broju mladih pomognemo u svladavanju školskog gradiva. Svoj interes možete iskazati putem obrasca na portalu ili putem Facebook stranice https://www.facebook.com/ToniMilun/

Vidimo se na stranici http://novi.tonimilun.com

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.