Image for POSEBNA PONUDA: <br>E-learning seminar ‘Informacijska sigurnost’
Naslovnica

POSEBNA PONUDA:
E-learning seminar ‘Informacijska sigurnost’

Jeste li znali da se hakerski napadi događaju u prosjeku svakih 39 sekundi? Ili, da procijenjeni trošak globalnog cyber kriminala iznosi oko 300 milijardi dolara godišnje?

Informacijska sigurnost iz tog razloga iznimno je važna za vašu tvrtku. Bez obzira na to poduzimate li sve poznate sigurnosne mjere kako biste spriječili računalne napade, opasnost uvijek postoji, a pojava novih prijetnji ponekad je nepredvidljiva.

Neovlašten pristup vrijednim informacijama (poslovni planovi, marketinška strategija, tajni recepti, podaci o kupcima...) može ozbiljno naštetiti vašem ugledu, svakodnevnom poslovanju te uzrokovati velike financijske gubitke.

Kako se obraniti?

Uz sve složene radnje koje svakodnevno poduzimaju IT profesionalci, jedan od važnijih koraka je edukacija. I to svakog zaposlenika koji na radnom mjestu koristi računalo ili neki drugi smart uređaj (pametni telefon, tablet,…) kako bi bio oprezan u korištenju informacijskih resursa.

Kako bismo vam u tome pomogli Algebra je osmislila poseban e-learning seminar Informacijska sigurnost. Riječ je o e-seminaru za samostalno učenje, koji uz informacije i upozorenja vezana uz informacijsku sigurnost, sadržava i mnoštvo praktičnih primjera, multimedijskih i interaktivnih elemenata, te zadatke za vježbu.

SADRŽAJ seminara 

 • Uvod u informacijsku sigurnost
 • Socijalni inženjering
 • Sigurno korištenje elektroničke pošte i interneta
 • Maliciozni softver
 • Upravljanje lozinkama
 • Sigurno korištenje društvenih mreža, mobilnih uređaja i cloud aplikacija
 • Pričuvna pohrana, pametni kućni uređaji i javni Wi-Fi
 • Sigurno korištenje informacijskih resursa u organizaciji

O korištenju seminara

Algebrin e-seminar za samostalno učenje izrađen je prema e-learning standardima i može se postaviti na praktično svaki e-learning sustav, ali i koristiti na Algebrinom e-learning sustavu ukoliko tvrtka nema svoj sustav. Omogućuje zaposlenicima da se educiraju u određenom području bez da napuštaju svoje radno mjesto, kroz e- nastavu uče samostalno rješavati probleme na koje će naići u stvarnosti. Polaznik sustavu pristupa sa svojeg računala, mobitela, tableta i uključuje se u proces nastave u vrijeme kada to njemu odgovara. Prema programu nastave odabire modul za učenje i pristupa nastavi (lekciji). Proces je kontroliran i praćen, a evidentira se vrijeme pristupa modulu, uspješnost nastavnih koraka, provedeno vrijeme, završni rezultati. Podaci se pohranjuju u bazu podataka i dostupni su za analizu i prezentaciju različitim korisnicima (voditelj projekta, mentor nastave, management…).

Prednosti

 • Seminar je dostupan na svim veličinama ekrana – mobitel, tablet, računalo.
 • Sadržaj seminara je u potpunosti na hrvatskom jeziku – sa zadacima za vježbu.
 • Sadržava mnoštvo praktičnih primjera, multimedijskih i interaktivnih elemenata.
 • Mogućnost uvida u seminar prije kupnje.
 • Posebne ponude za kupnju seminara za više zaposlenika.

Za više detalja o ovom seminaru, te ponudi obratite se našim ekspertima

Marko Drenovački

Vicko Škerlj

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.