Image for Postani suradnik za tehničku podršku na Algebrinoj Digitalnoj akademiji!
Naslovnica

Postani suradnik za tehničku podršku na Algebrinoj Digitalnoj akademiji!

Voliš postavljati računalnu opremu, spajati kablove, ažurirati podatke i rješavati probleme na licu mjesta? Odlično, tražimo baš takve! Prijavi se na naš natječaj i postani vanjski suradnik za tehničku podršku na Algebrinoj Digitalnoj akademiji!

Što od tebe tražimo? Da prije početka predavanja pripremiš računalnu opremu, upališ računala, provjeriš radi li sve kako treba i jesu li sva spojena na mrežu. Uz to biti ćeš zadužen za sva ažuriranja i  rješavanje sitnih problema koji se mogu dogoditi prilikom navedenog. Posao se obavlja u poslijepodnevnim satima, ovisno o rasporedu predavanja i to ne svim danima u tjednu. Za ovu pripremu nastave unutar učionica i kontrolu tehničke infrastrukture ne moraš biti IT stručnjak, dovoljno je da se dobro snalaziš i razumiješ u osobna računala.

Pomogni našim Digitalnim ninjama i budi im tehnička podrška za vrijeme trajanja Digitalne akademije u sljedećim gradovima: Šibenik, Bjelovar, Dubrovnik, Dugo Selo, Karlovac, Osijek, Pula, Rijeka, Samobor, Sisak, Slavonski Brod, Split, Varaždin, Velika Gorica, Zadar, Zagreb i Zaprešić.

Svoj životopis pošalji na posao@algebra.hr!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.