Image for Nezaposleni ste s najviše završenom srednjom školom? Prijavite se na besplatne edukacije u Algebri!
Naslovnica

Nezaposleni ste s najviše završenom srednjom školom? Prijavite se na besplatne edukacije u Algebri!

Svjesni ste da se svijet ubrzano mijenja i da možda niste u potpunosti spremni za primjenu novih tehnologija? Steknite svoje prve digitalne vještine ili naprednija IT znanja na besplatnim edukacijama! Do sada smo u okviru projekta „IT obrazovanje za sigurnije sutra“ educirali gotovo 80 pojedinaca koji su stekle zvanja Sistemski i mrežni administrator – specijalist, Računalni programer Internet aplikacija C# i ASP.NET ili Web dizajner čime su unaprijedili svoj položaj na tržištu rada. Pridružite se uspješnim polaznicima na edukacijama u okviru projekta i postanite dio globalne digitalne transformacije.

Pozivamo vas da se prijavite na upis programa obrazovanja za Računalnog operatera, ECDL specijalista ili Web dizajnera ako ste:

* nezaposleni više od 12 mjeseci, stariji od 34 godine, s najviše završenom srednjom školom
* zaposleni ili nezaposleni između 15 i 34 godine i imate završenu najviše osnovnu školu
* zaposleni ili nezaposleni imate završenu jednogodišnju ili dvogodišnju srednju školu, bez obzira na godine starosti

Svi navedeni programi su verificirani, što znači da po završetku dobivate uvjerenje s pravom upisa novog zanimanja u e-radnu knjižicu. Uz to, završetkom svih programa obrazovanja (osim Web dizajnera) možete steći međunarodno priznate certifikate.

Edukacije će se održavati u učioničkom formatu Sisku, Vukovaru i Rijeci, a prve jesenske grupe kreću s predavanjima početkom studenog, prema sljedećem rasporedu:

1. Web dizajner - Vukovar, kraj studenog 2019.
2. ECDL specijalist - Vukovar, kraj studenog 2019.
3. Računalni operater - Rijeka, 18. 11. 2019.
4. Računalni operater - Vukovar, kraj studenog 2019.

Edukacije u učionicama namijenjene su osobama iz Vukovarsko-srijemske i Primorsko-goranske županije, a ako živite izvan navedenih gradova, nadoknadit ćemo vam putne troškove. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a cilj mu je povećanje zastupljenosti odraslih u obrazovanju izvan inicijalnog obrazovanja.

Prijavite se na vrijeme, grupe su ograničene na 12 polaznika!

 

 

 

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.