Image for Prijavite se na besplatnu edukaciju u Algebri i steknite ili unaprijedite svoje IT znanje!
Naslovnica

21.08.2018

Prijavite se na besplatnu edukaciju u Algebri i steknite ili unaprijedite svoje IT znanje!

Svjesni ste da se svijet ubrzano mijenja i da možda niste u potpunosti spremni za primjenu novih tehnologija? Ne volite računala, iako znate da bez njih danas gotovo nitko ne može uspješno obavljati svoj posao? Iskoristite priliku i pridružite se globalnom trendu – steknite svoje prve digitalne vještine ili naprednija IT znanja na besplatnim edukacijama!

Pozivamo vas da se prijavite ako ste:
* nezaposleni više od 12 mjeseci, stariji od 34 godine, s najviše završenom srednjom školom
* zaposleni ili nezaposleni između 15 i 34 godine i imate završenu najviše osnovnu školu
* zaposleni ili nezaposleni imate završenu jednogodišnju ili dvogodišnju srednju školu, bez obzira na godine starosti

Svi navedeni programi su verificirani, što znači da po završetku dobivate uvjerenje s pravom upisa novog zanimanja u e-radnu knjižicu. Uz to, završetkom svih programa obrazovanja (osim Web dizajnera) možete steći međunarodno priznate certifikate. Edukacije će se održavati u Sisku, Vukovaru, Rijeci i u online modelu tijekom 2018., 2019. i 2020. godine. Edukacije u učionicama namijenjene su osobama iz Sisačko-moslavačke, Vukovarsko-srijemske i Primorsko-goranske županije, a ako živite izvan navedenih gradova, nadoknadit ćemo vam putne troškove. Online edukacije namijenjene su zainteresiranim polaznicima iz cijele Hrvatske. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a cilj mu je povećanje zastupljenosti odraslih u obrazovanju izvan inicijalnog obrazovanja.

U listopadu s predavanjima počinju prve grupe i to u Sisku i Vukovaru te online formatu. Program obrazovanja za Web dizajnera možete upisati u Sisku i Vukovaru, a nastava u učionici počinje 9. listopada. U online formatu možete slušati nastavu programa obrazovanja za Web dizajnera (predavanja počinju 18. listopada), Sistemskog i mrežnog administratora – specijalista (predavanja počinju 16. listopada) i Računalnog programera Internet aplikacija – C# i ASP.NET (predavanja počinju 10. listopada). Prijavite se na vrijeme, broj mjesta je ograničen!

 

 

 

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.