Image for Poziv poslodavcima – pridružite nam se na sastanku s vašim budućim voditeljima pripreme i provedbe EU projekata
Naslovnica

Poziv poslodavcima – pridružite nam se na sastanku s vašim budućim voditeljima pripreme i provedbe EU projekata

Na završetku projekta “Nova znanja za EU projekte lokalnog razvoja” pozivamo poslodavce da nam se pridružite na završnim događanjima u Zadru i Benkovcu na kojima ćete moći iz prve ruke s polaznicima provedene edukacije razgovarali o projektima i potencijalno dogovorili suradnju na pripremi i provedbi EU projekata.

Upoznat ćete se s projektima koje su razvili u dosadašnjim aktivnostima, a u Zadru ćemo događanje objediniti sa završnom konferencijom, na kojoj će biti organizirana i svečana dodjela Uvjerenja o stečenom zvanju „Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“.

Pridružite nam se na upoznavanju polaznika i poslodavaca u Benkovcu, 1. 10. 2019. u 13:00 sati u Gradskoj knjižnici te u Zadru, 2. 10. 2019. u 11:00 sati u prostorijama Inkubatora, Grgura Budislavića 99. Molimo vas, svoj dolazak potvrdite ispunjavanjem prijavnice.

 

Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Pučkog otvorenog učilišta Algebra

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.