Image for Pozivamo vas na Amazon Web Services konferenciju u Opatiji
Naslovnica

Pozivamo vas na Amazon Web Services konferenciju u Opatiji

Pozivamo vas na Adriatic AWS Innovation Days 2018, Amazon Web Services konferenciju koja će se, u organizaciji riječkog iOLAP-a i Amazon Web Services-a (AWS) uz sponzorstvo Algebre18. i 19. listopada održati u Opatiji. Konferencija je besplatna za sve zainteresirane, no broj kotizacija je ograničen, stoga požurite s prijavom.

Tijekom dva dana predavanja, panel diskusija, okruglih stolova i radionica, sudionici će se upoznati s tehnološkim napretcima i novostima na području AWS-a, prednostima i uštedama korištenja cloud tehnologija te primjerima najboljih praksi koje su uspjele eliminirati rizike i ponuditi inovativna rješenja poslovnih problema. Konferencija je namijenjena općoj, poslovnoj i informatičkoj javnosti, od menadžera i voditelja tvrtki koji žele unaprijediti svoje poslovanje kroz digitalnu transformaciju, preko računalnih prgramera i IT stručnjaka koji žele proširiti postojeća znanja i ekspertizu do studenata koji žele naučiti više o cloud tehnologijama budućnosti, ali i svim AWS partnerima i tvrtkama koje koriste ili žele koristiti AWS tehnologije.

Ovogodišnja konferencija će se manifestirati u većem, boljem i fokusiranijem izdanju te omogućiti sudionicima konferencije opredjeljenje ovisno o vlastitim afinitetima na tzv. “Developer & IT Professional Track”, koji će se baviti tehnološkim aspektima AWS tehnologija ili “Executive Track”, usredotočen na kreiranje vrijednost za poslovanje pomoću AWS tehnologija.

Konferencija će okupiti domaće i internacionalne predavače među kojima izdvajamo direktoricu lanca restorana Dickey’s Barbecue Restaurants, Inc., Laura Rea Dickey, koja će ispričati kako je AWS omogućio njihovu digitalnu transformaciju i Karen Kaushansky, koja će govoriti o budućnosti glasovnog sučelja odnosno interakciji s informacijskih sustavima pomoću glasa. Kratki osvrt na trendove u području IT specijalističke edukacije s posebnim osvrtom na AWS područje dat će Dragutin Živković, rukovoditelj poslovnog područja IT specijalističke i poslovne edukacije u Algebri.

Više detalja o programu i prijavu za besplatnu registraciju možete pronaći na službenoj stranici konferencije.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.