Image for Pozivamo vas na besplatnu radionicu internetskog oglašavanja u Puli
Naslovnica

Pozivamo vas na besplatnu radionicu internetskog oglašavanja u Puli

Internetski marketing je najpopularnija grana marketinga, a ako želite steći uvid u znanja i vještine potrebne za razumijevanje i pokretanje kampanja i jednog dana ovladati svim segmentima oglašavanja u bespućima interneta, prijavite se na besplatnu trosatnu radionicu koja se održava 1. ožujka u 17:00 sati u Algebra centru Pula, Ciscuttijeva 2, i napravite prvi korak do titule maga internetskog marketinga!

Na radionici ćete saznati što je sve bitno za oglašavanje na društvenim mrežama i kako izgleda koncept digitalnog marketinga, kao i kako izgleda proces kroz koji prolazi svaki kupac kod donošenja odluka. Naučit ćete definirati persone i odrediti ciljne skupine te način na koji se donose odluke na internetu i razlog zašto je to važno.

Saznat ćete što znači imati kvalitetno web sjedište i kako odrediti ciljeve na njemu. Objasnit ćemo vam kako funkcionira oglašavanje putem Google AdWords mreže, što su Google oglasi i kako ih koristiti te kako za manje novca prestići konkurenciju. Također, pokazat ćemo vam kako sve to možete mjeriti i zašto je mjerljivost ključna prednost digitalnog marketinga u odnosu na tradicionalni. Saznat ćete i koji su vam alati na raspolaganju za analizu prometa na web stranici i kako podatke koje dobijete iz analyticsa iskoristiti u optimizaciji.

Kao polaznici radionice ostvarujete pravo na 20 % popusta na upis u program obrazovanja Specijalist za internetsko oglašavanje. Požurite s prijavom jer je broj mjesta na radionici ograničen!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.