Image for Alenka Čović
Naslovnica

Alenka Čović

Alenka Čović pohađala je Fakultet organizacije i informatike te završila studij Primjena informacijske tehnologije u poslovanju i stekla zvanje stručni prvostupnik poslovne informatike (bacc.inf.), ali se spletom okolnosti nikada nije bavila područjem IT-a, već je 2013. započela svoj rad u sferi EU fondova. Kroz skoro petogodišnje radno iskustvo radila je na pripremi i provedbi projekata za organizacije civilnog društva, visokoobrazovne ustanove, poduzeća te lokalnu samoupravu (IPA programi, Europski fond za regionalni razvoj, Europski socijalni fond, Erasmus+).

Krajem 2016. upisala je Master Course u Grazu, Austrija, kojeg je uspješno završila u lipnju ove godine, smjer European Project and Public Management, a od prosinca 2017. radi kao predavač u Otvorenom učilištu Algebra u sklopu programa obrazovanja „Voditelj izrade i provedbe EU projekata“.

U kolovozu 2018. otvorila je svoj obrt za poslovno savjetovanje i ostale usluge „FLAVO“, a primarna djelatnost je upravo priprema i provedba projekata financiranih iz EU fondova, za različita područja (poduzetništvo, ICT, lokalna samouprava, obrazovanje itd.).

e-mail: alenka.covic@flavo.hr

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.