Image for Andrea Novaković – Voditelj pripreme i provedbe programa financiranih iz EU fondova
Naslovnica

Andrea Novaković – Voditelj pripreme i provedbe programa financiranih iz EU fondova

Andrea Novaković
Predavačica na programu "Voditelj pripreme i provedbe programa financiranih iz EU fondova"

„Kvalitetu online edukacije najviše potvrđuju sami polaznici koji pronalaze poslovne angažmane nakon završenog online programa jednako kao i polaznici klasičnog programa.“

Priprema za online nastavu potpuno je jednaka onoj učioničkoj, osim što podrazumijeva i snalaženje i s digitalnim alatima putem kojih se nastava odvija. U online edukaciji radimo praktične vježbe koje su osnova našeg programa za EU fondove, baš kao i u klasičnoj nastavi. Služimo se materijalima koje popunjavamo na Google Disku, a gdje u svakom trenutku vidim što polaznik radi te mogu paralelno komentirati i polaznik će moje komentare vidjeti u "realnom vremenu".

Mnogi polaznici mi kažu kako se prvi put susreću s ovakvim načinom rada, no reakcije su iznimno dobre, zapravo iskustvo online nastave je dodana vrijednost samog programa, a ujedno se to iskustvo može nastaviti upotrebljavati u daljnjem profesionalnom radu, npr. kod upravljanja projektima.

U učionici je prisutniji osobni kontakt, polaznici rade u grupama te se kreira kohezija grupe koja radi zajedno na razvoju projektne ideje, dok je u online programu naglasak na individualnosti. Većini online polaznika to i odgovara, no iako se na početku polaznici ne poznaju i ne rade u skupini, ipak se međusobno kontaktiraju, pomažu si kod izrade radova i čak su u kontaktu i nakon završetka našeg programa, mnogi se povežu i sprijatelje te kasnije i surađuju.

Sviđa mi se da se kod online programa mnogi polaznici ohrabre odmah na početku postavljati pitanja jer komuniciramo preko chata pa nemaju zadrške kao što to zna biti slučaj u učioničkoj nastavi, posebno dok se malo bolje ne upoznamo.

Reakcije od polaznika pozitivne su i na konvencionalni, ali i na online model učenja. Posebno mi je drago kad na kraju online programa prilikom obrane završnog rada dobijemo informaciju kako je cjelokupan program odlično koncipiran te kako se uistinu nauči jako puno. Mnogima se sviđa i doza samostalnosti koju imaju prilikom rada na vježbama te isto tako mogućnost da se sami organiziraju oko odabira teme koju će razrađivati tijekom programa. Također, ukoliko edukaciju iz nekog razloga taj dan niste uspjeli popratiti, uvijek postoji snimak koji možete pogledati i nadoknaditi propušteno.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.